Konu Yazar
H0LyAnim0R
Member
- May
- 163
- 3
İyi, Basit Ve Güzel Olduğunu Düşündüm Ve Daha Cok Kişinin Kullanmasını İstedim :^^:
Not: Önemli olarak sistemi yükledikten sonra ayar.php'yi ayarlayınız. Kolay gelsin...:-:
paneladresiniz/admin/ şeklinde panelize giriş yapın anasayfa ve dosyalar sayfanızı düzenleyin. Admin panel sadece bu işe yaramaktadır. Bu panelin admin paneli var ben hacklenirim demeyin.Cünkü İşe Yaramaz Tamamen sizin kolaylığınız içindir.
Ayar.php'den şifrenizi Mutlaka ayarlayın.
Mevcut şifre ayarı
k.adı:gamesfor
şifre:1234
Sorunlarınızı lütfen bu başlık altından bildiriniz..
Üst kısma ve alt kısma banner eklemek düzenlemek veya silmek için kodlarınızı veriler klasöründeki reklamust.txt ve reklamalt.txt ye yazınız.
Ve Önemli Bir Not daha servera reset atarken qa kodu olarak:
Kod:
TRUNCATE TABLE Currentuser
Girin, Serverı Kapattığınızda Online Yerinde Bug Olmasın
Not: Önemli olarak sistemi yükledikten sonra ayar.php'yi ayarlayınız. Kolay gelsin...:-:
paneladresiniz/admin/ şeklinde panelize giriş yapın anasayfa ve dosyalar sayfanızı düzenleyin. Admin panel sadece bu işe yaramaktadır. Bu panelin admin paneli var ben hacklenirim demeyin.Cünkü İşe Yaramaz Tamamen sizin kolaylığınız içindir.
Ayar.php'den şifrenizi Mutlaka ayarlayın.
Mevcut şifre ayarı
k.adı:gamesfor
şifre:1234
Sorunlarınızı lütfen bu başlık altından bildiriniz..
Üst kısma ve alt kısma banner eklemek düzenlemek veya silmek için kodlarınızı veriler klasöründeki reklamust.txt ve reklamalt.txt ye yazınız.
Ve Önemli Bir Not daha servera reset atarken qa kodu olarak:
Kod:
TRUNCATE TABLE Currentuser
Girin, Serverı Kapattığınızda Online Yerinde Bug Olmasın
Link İçin Tıkla:
KoPaneli İndirmek İçin Tıkla
Kod:
[CENTER]RAR PASS
www.ko-cuce.com[/CENTER]
Ekran Görüntüsü:
ALINTIDIR...