wipko panel v1.9.2 kırılmaz link download..

Konu Yazar

H0LyAnim0R

Member
May
163
3
İyi, Basit Ve Güzel Olduğunu Düşündüm Ve Daha Cok Kişinin Kullanmasını İstedim :^^:

Not: Önemli olarak sistemi yükledikten sonra ayar.php'yi ayarlayınız. Kolay gelsin...:-:
paneladresiniz/admin/ şeklinde panelize giriş yapın anasayfa ve dosyalar sayfanızı düzenleyin. Admin panel sadece bu işe yaramaktadır. Bu panelin admin paneli var ben hacklenirim demeyin.Cünkü İşe Yaramaz Tamamen sizin kolaylığınız içindir.
Ayar.php'den şifrenizi Mutlaka ayarlayın.
Mevcut şifre ayarı
k.adı:gamesfor
şifre:1234
Sorunlarınızı lütfen bu başlık altından bildiriniz..
Üst kısma ve alt kısma banner eklemek düzenlemek veya silmek için kodlarınızı veriler klasöründeki reklamust.txt ve reklamalt.txt ye yazınız.

Ve Önemli Bir Not daha servera reset atarken qa kodu olarak:

Kod:
TRUNCATE TABLE Currentuser
Girin, Serverı Kapattığınızda Online Yerinde Bug Olmasın​

Link İçin Tıkla:
KoPaneli İndirmek İçin Tıkla

Kod:
[CENTER]RAR PASS
www.ko-cuce.com[/CENTER]

Ekran Görüntüsü:
5gdk0xsbwt.jpg

y6bhd6vjab.jpg

ALINTIDIR...​

Cevap: wipko panel v1.9.2 kırılmaz link download..

tyyyyyyyyyyy

way be 22 kişi bakmış 1 kişi cvp yazmıs :S artık paylasım yapayım diyorum ama yaptırmıyorsunuz..

Teşekkürler Görsel Olarak Güzel Bir Panel Yorum Yazmamalarının Sebibi Alıntı Olmasından Olabilir.

Bu Panel Sadece Görsel Olarak Güzel İnanmıyorsan Ekle Adresimi

Özelden Msn Adresini Versin Gösteriyim ^^

Birde Bu Paneli Kullanan Bır IP istiyorum Var mı Sadece Gösteri Amaçlı Hack vs İşlemi yapılmıcaktır...

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu panel sakatmı yani

PayLaşım İçin TeŞekkürLer!

Teşekkürler Ama Paylaşildi İlk Bak Sonra Konu Ac Forumda 3 Tane Var Tekinin Linki Kirik 2Si Salam

+ Bende Editlenmişi Saldiri Almayani Var ve gmpaneli ve admin paneli yapdim isdeyene veririm

Bunu İLk BEn paylaştım bu forumda 1.9.2 yi, Ama bunun 1.9.3 u var onu kullanın, 1.9.2 yi kullanmayın, Bu konuyu Acan Arkadaş Onu Açsın, Diyer Konularımdada Soyledim. Bunda bazen user cahrların nickinde özel karakter varsa gm gosteriyordu flan, 1.9.3 te bu ifx, 2 guvenlik daha gelişmiş bi içerik var bilginize !!

Geri
Üst Alt