Wurucu All In One Editörleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _WurucU_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

_WurucU_

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
2,455
75
Merhaba,
İlk önce belirteyimki sonradan sorun olmasın.. Resimlerini paylaşıcağım editörü satışa sunmayı düşünüyorum ve konuyuda açmamın sebebi ihtiyaçlarınızın neler olduğunu öğrenmektir. İstediğiniz tüm editör fikirlerinizi konuya yazabilirsiniz (database için yazılabilicek TÜM editörleri) yapabilir yada yapamaz gibi düşünceleri aklınızdan çıkarın çünkü editör olarak yapamayacağım şey tanımıyorum.. Tabi fikirlerinizi paylaşırkende ince detaylara girerseniz sevinirim. :-:

Yazılım dili visual basic 6'dır ve vb6'dan yazdığım son programdır. Bundan sonraki tüm yazılımlarımı C#.NET'den kodlayacağım. (Hatta süpriz bir editör çıkıcak yakında :) )

Program temasındaki grafikler için Hiciste (aşkucuğuma :D) teşekkürlerimi sunarım. :D

Programda şuan bulunan editörler
Karakter Editör
Seçtiğiniz karakterin tüm özelliklerini baştan sona görüntülüyebilme. Bu özellikler,
Inventory (Wrc Inventory Editör v1.0.0.2 teki tüm özellikler + yenilikler),
Banka,
Stat-Skil-Zone-Irk-Job-Race-Level-Exp..,
Üyesi olduğu clan ve clanının bilgileri - clandan çıkartabilme - yeni clana üye yapabilme - clandaki rütbesini değiştirebilme,
Account bilgileri.
Genel bilgiler kısmından proca yada başka bir programa gerek duymadan karakterin ırkını sorunsuz olarak değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda da karakterin jobunu değiştirebilir ve istersenizde bu değişim sırasında karakterin üstündeki tüm itemleri inventorysine indirterek (otomatik) stat-skill sıfırlatabilirsiniz.

MAP Editör
Sandığınız gibi luferson map,emc map editör gibi ayrı ayrı değildir. Tek program üzerinden kordinatları ve zonenin no'sunu belirterek tüm npc-monster'ları belirlediğiniz resim üzerinde göstertebilirsiniz. Şuana kadar yapılmış en detaylı ve en gelişmiş map editördür. Zoom yapabilme özelliğine kadar detaylara inilmiştir. Resimlerde daha ayrıntılı görüceksiniz. (Aynı zamanda örneğin worm monsterinin üzerine geldiğinizde bu monsterdan o haritada toplam kaç tane ekli olduğunu görebilir , seçtirtebilir , belirtebilirsiniz. )

Drop Editör,Item Upgrade Editör,Item Exchange Editör gibi diğer editörlerde bulunmaktadır. Ancak henüz yapım aşamasındadırlar.

En Büyük Özelliklerinden Bir Tanesi : Programı yayınladıktan sonra ek olarak EXE açtırmadan yine programın launcheri üzerinden size yeni editörler güncellemeleri yapabilirim.
Örneğin : Programı satın aldıktan sonra yeni bir editör yaptım. Bu editörü size vermek için ne sizin benimle iletişime geçmeniz gerekir nede programı aldıktan sonra ayrı bir exe olarak programı açmanız gerekir. Yeni editör çıktığında launcher bunu indirir ve başlangıç sayfasında yeni bir kategori açarak buraya kendisini kayıt eder. Programda her açıldığında bu seçenek orada durur.

Dahada fazla uzatmadan resimlere geçeyim..

NOT : Resimlerdeki editörlerin gerek tasarımı gerek kodlaması daha bitmemiştir. Bu yüzden bazı yerler boş olabilir. Yine aynı zamanda tasarıma geçilmemiş olan editörlerin resimleri koyulmamıştır. (Item upgrade,Item exchange...)

Bağlantı Ekranı

a1.png

Kategorilerin Ekranı, Yeni bir editör launcher tarafından indirildiğinde yeni programın kategorisi buraya kayıt edilir.
a2.png

Tek bir kullanıcı seçerek bu kullanıcının tüm özelliklerini baştan sona düzenleyebilirsiniz. Ayrıca hızdan tasarruf etmek içinde sadece seçili olan tabdaki bilgiler çekilir. Yani siz kullanıcıyı seçtiğinizde inventory-banka tüm bilgiler çekilmez. Siz tabı aktif ettikçe o tab içindeki bilgiler çekilir. Böylece hem mssql yorulmaz hemde program hızlı çalışır.

Clan listesindeki renkler : Kırmızı ( Clan kurucusu ) , Turuncular (Asistler) , Maviler (Banlanmış kullanıcılar)
a3.png

Inventory Editör

a4.png

Map Editör toplu seçim yaptıktan sonra seçili monster-npc'nin bilgilerini görebilir ve seçili npc-monsterin yerine yeni npc-monster ekleyebilirsiniz.
(Diğer editörleride ilk önce silip daha sonra aynı kordinatı bulup yeni npc-monster eklemeniz gerekirdi. Bunda direk kodu değiştirebilirsiniz.)

a5.png

Npc-Monster 'ın üzerine geldiğinizde bilgileri çıkar. İteminfo gibi..
a6.png

En güzel özelliklerinden bir tanesi daha : Bir mapda 5 tane atross var diyelim. Siz bunları bulmak için sıra sıra aramanız gerekir. Ancak bu editörde böyle bir şey yapmanıza gerek yok. :) Atross monsterinin üzerinde sağtıklayıp diğerlerini göster dediğinizde maptaki tüm Atross bulunan kordinatlardaki noktalar yanıp sönecektir ve kendisini belli edicektir. Diğer seçeneklede bu belirlenen monsterları direk listeye atabilirsiniz.
a7.png

CZ,EMC,LUFERSON,ESLANT map resimlerinin büyüklükleri aynı olmadığı için (bazı büyük resimler kareye sığdırılması için otomatik küçültülüyor) zoom özelliğini ekledim. Çok detaylı zoom yapabilme özelliğini kısayollar ile yakınlaştırıp - uzaklaştırabilirsiniz.
a8.png

Programın hafızasına yeni maplar ekleyip kayıt edebilirsiniz. Map sınırı yoktur.
a9.png

Haritadaki tüm monster-npc'lerin isimlerini tek tıklama ile göstertebilirsiniz.
a10.png

Drop Editör
a11.png

Son düzenleme:
Cevap: Wurucu All In One Editörleri

gayet güzel olmuş tebrikler Sorunsuz skill Editor Ve Evt Coder yapabilirsen süper olur :D

eline saglık gokhan guzel paylasım...

Hayırlı Olsun Gökhan,
Fikir : Drop Editörde İtem Grup Drobunun Üzerine Gelince O Gruptaki İtemlerin Namelerini Sıralasın Yukarından Aşagı + İsterse Bu Grubun İtemlerini Deyiştirme Gibi Bir Button Olsun Ve Bu Sayede Hem Drop Hemde Grup Drop Aynı Yerde Olur :D Karekter Editördeki Gibi Nasıl Karekteri İncelerken Banka + İnventori İse Buda Öle Bişey Olur :D Bu Şeyedede Geçerli Map Editörde Monster Seçince Drobunu Gösteriyor ya ordada Drobun Üzerine Gelince Drop Bilgilerinin Açılması Gruptaki İtemlerin Namelerinin Yazması Liste Halinde

Son düzenleme:

Garantisi var BomBa gibi tertemiz bi editör :) bekletini alırsın inşallah..

çok güzel olmuş gökhanım hayırlısı olsun bakalım daha neler olcak :) eline sağlık..

Gözel olmuş Hoyn Hayırlı olsun :)

Olumlu yorumlarınız için hepinize ben teşekkür ederim. :)

Bence Su anda Pvp Lerde En Önemli Editörlerden Biri Uif Ve Quest Editördür bu 2 editörü en güzel şekilde yazıp kolayca anlatabilirsen çok güzel bir editörede imza atmış olursun

Güzel Editor Gökhan Devam:D.
Harita Editor Yap öyle monster değil ama, anvil bina vs ekleme:D(Yapabilirsen:D)

Zuhahahahah lisanslı :D

Kolay gelsin kardeş :D

Güzel Editor Gökhan Devam:D.
Harita Editor Yap öyle monster değil ama, anvil bina vs ekleme:D(Yapabilirsen:D)

Dediğini yapmak için 3D kullanmam gerek (directx). Editörlerde genellikle sunucularda açıldığı için ve sunuculardada ekran kartı desteği olmadığı için yapabilsem dahi işe yaramaz. Ki zaten yapamam diye bir şeyde yok :D VB6 dan 3D işine hayatta girmem :D
Ayrıca onu yapacak olsam gider oyun yazarım niahah :D

Zuhahahahah lisanslı :D

Kolay gelsin kardeş :D

Komik olan ?

Mesela Patch editör Premium Editör Başlangıc İtem Editör Koyabilirsin Yanında Güzel olur ??

Senden bir beklentim var :sakalli: "Editör yapma editörü"
Hadi kolay gelsin^^

Senden bir beklentim var :sakalli: "Editör yapma editörü"
Hadi kolay gelsin^^

Vallahi düşündüm bunu :D Hatta bir ara tam başladım sonradan C#.Net'ten yaparım dedim. Bu aralarda yoğun olduğum için başlayamadım ona.. :D
Mantık şu olucak, yaptığım program sayesinde programa belirli nesneler ekleyebiliceksiniz ve bir kod ekranı olucak. Bu kod ekranındaki kodlar tamamen türkçe olucak.
Misal ; Veritabani.baglan = "kn_online" , sorgu_cek = "select * from..." gibi basit bir şey düşünüyorum.
Tabi bunu exe haline getirtemem ama bunu şifreletip uzantısınıda kendi belirlediğim programla açtırtırım. Açtırdığım programda sizin bu kodlarınızın şifrelenmiş halinin şifresini çözer ve ona göre işlemler yapar.

Kafamdaki kodları anlatmaya çalışınca böyle saçma sapan bir anlatım çıkıyor. :D Ancak bu kadar oldu kusura bakmayın. :D

Geri
Üst Alt