- Haz
- 2,455
- 75
Mrb Arkadaşlar Yusuf'la beraber yaptıgımız Fire Skini tam sorunları bıtııgınde paylaşacaz ama ondan once sizinde isteklerinizi almak ıstedım belkı bızım unuttugumuz yada sızın ıstedıgınız ek bir şeyler olabılır dıe resımleri paylaşmak istedim lütfen fikirlerinizi söyleyiniz ona göre paylaşacaz 
Karuslarda Karus, El moradlarda El Morad yazar hp & mp barda..
İtemlerin arkasındaki siyahlık wardır sorunsuzdur..
Usko Pm Kutusu
Altta ExpBar ( buttonlara weya başka bişiye tıklayınca kaybolmuor )
Yeni Tamamen bugsuz hp&mp bar kendı yapımımızdır paint kulanıldıgı için birazcık kotu olabılır versıon 2 super olcak...
Normal, Pm, Shout, Clan, Alliance blocklar bulunmaktadır we kullanılmaktadır..
Cıkış menüsü Türçedir
Maus her tarafda kullanılabılmektedır....
Hp&Mp barda gerçek lwl we gerçek nıck yazmıor bunu kımse yapamadı daha..
( Bunun uzerınde çok çalışıoruz we gercekden buyuk gelişme war, versıon 2 de gelebılır.... )
Power Up Store için hp&mp barın yanına button eklenmiştir...
Yapım tamamen Wurucu ( ben ) we BLaDeOfMaStEr ( Yusuf ) tarafındandır tşk ederken sadece bana deıl Yusuf'ada edersenız sevinirim...
Resimler......
YENİ GATE EKLENMİŞTİR...
YENİ
BU YENİLİKLER TAMAMEN BLADEOFMASTER YAPIMIDIR.....!
ILK BAŞTAKİ GORDUGUNUZ RESIMLERDEKI HP&MP BAR KALKMIŞTIR USKO GORUNUMLU OLMUSTUR.............!
ŞUAN HIC BI SORUN WEYA BUG BULUNMAMAKTADIR.... PAYLAŞMAK ICIN SETUPDA HAZIRDIR AMA KENDI GOZLERIMLE GORMEDEN PAYLAŞMICAM CLIENTIN 4. PARTINDAYIM %80 BU GECEYE PAYLAŞIRIM xD
Eklememizi yada değiştirmemizi düşündüğünüz yer olursa lütfen söyleyiniz ona göre deiştirelim
ÖZELLİKLERİ
Karuslarda Karus, El moradlarda El Morad yazar hp & mp barda..
İtemlerin arkasındaki siyahlık wardır sorunsuzdur..
Usko Pm Kutusu
Altta ExpBar ( buttonlara weya başka bişiye tıklayınca kaybolmuor )
Yeni Tamamen bugsuz hp&mp bar kendı yapımımızdır paint kulanıldıgı için birazcık kotu olabılır versıon 2 super olcak...
Normal, Pm, Shout, Clan, Alliance blocklar bulunmaktadır we kullanılmaktadır..
Cıkış menüsü Türçedir
Maus her tarafda kullanılabılmektedır....
Hp&Mp barda gerçek lwl we gerçek nıck yazmıor bunu kımse yapamadı daha..
( Bunun uzerınde çok çalışıoruz we gercekden buyuk gelişme war, versıon 2 de gelebılır.... )
Power Up Store için hp&mp barın yanına button eklenmiştir...
Yapım tamamen Wurucu ( ben ) we BLaDeOfMaStEr ( Yusuf ) tarafındandır tşk ederken sadece bana deıl Yusuf'ada edersenız sevinirim...
Resimler......
YENİ GATE EKLENMİŞTİR...
YENİ
BU YENİLİKLER TAMAMEN BLADEOFMASTER YAPIMIDIR.....!
ILK BAŞTAKİ GORDUGUNUZ RESIMLERDEKI HP&MP BAR KALKMIŞTIR USKO GORUNUMLU OLMUSTUR.............!
ŞUAN HIC BI SORUN WEYA BUG BULUNMAMAKTADIR.... PAYLAŞMAK ICIN SETUPDA HAZIRDIR AMA KENDI GOZLERIMLE GORMEDEN PAYLAŞMICAM CLIENTIN 4. PARTINDAYIM %80 BU GECEYE PAYLAŞIRIM xD
Eklememizi yada değiştirmemizi düşündüğünüz yer olursa lütfen söyleyiniz ona göre deiştirelim
Son düzenleme: