Wurucu & BLaDeOfMaStEr ' dan Gelecek olan Fire Drake Skinden Bi Kaç Resim...

Cevap: Wurucu & BLaDeOfMaStEr ' dan Gelecek olan Fire Drake Skinden Bi Kaç Resim...

arkadaşlar bence boşuna sevinmeyin cünkü paylaşırlarsa bile
cüce loper odasına gidicek sanırm Yanı bosuna beklemesın dıerlerı

Bu skinin resimleri buraya konulduysa burda paylaşılır ismi lazım değil forumlardaki gibi resimleri koyup sonra birbirine ;

"Kanka güzel yaptık ama skini" vsvs.

birbirine övgü mesajlar atanlar gibi değiliz biraz geçiktiğinin farkındayım paylaştığımız zaman herkesle paylaşacaz bu konuda hiç bir şüpeniz olmasın !

Amacımız hava atmak değil !

Cevap: Wurucu & BLaDeOfMaStEr ' dan Gelecek olan Fire Drake Skinden Bi Kaç Resim...

Yürürken mouse oraya buraya takılmıyorsa güzel :) başarılar.

Bu skinin resimleri buraya konulduysa burda paylaşılır ismi lazım değil forumlardaki gibi resimleri koyup sonra birbirine ;

"Kanka güzel yaptık ama skini" vsvs.

birbirine övgü mesajlar atanlar gibi değiliz biraz geçiktiğinin farkındayım paylaştığımız zaman herkesle paylaşacaz bu konuda hiç bir şüpeniz olmasın !

Amacımız hava atmak değil !

ii güzel diyosun bişi daha ekliyebilirmisiiniz şu exp bar yerini uskodaki gibi yapabilirmisiniz yapabilirseniz çok süper olcak :)

hayla paylaşmadnız beklioroz;)

Çok kötü bi haberim war, pc çöktü format atmak zorunda kaldım açılmıordu :S format atıncada tüm dosyalar gitti :( en baştan Yusuf'la ( BladeOfMaster ) tekrardan hazırlıoruz 21.08.2021 tarhinin gece saatlerinde tamamlayabılırsek paylaşacaz gecikme için özür dileriz....

Paylaşım cüce bolumunde paylaşılmıcaktır herkeze açık olcaktır...!

bu kötü oldu işte ama bişey dicem hp mp bar ı değiştirin

toxi1995'e katılıyorum ;) Sağlık olsun yaparsınız yine siz ;)

Offfffffff şuan tüm herşey gitti en baştan yapmak zorundayız we çok kötü gidior :(

geçmiş olsun kardeşim neyse sağlık olsun ya:)

Destekiniz için çok saolun, gerekirse 0 dan tekrar yapıcaz..

yawf bisi sorucam gecmis olsunda yusufada atsaydın keske dosyalarıS:

yapılan şeyi gördünüz daha kolay yaparsınız geçmiş olsun.. Ama bu kadar kolay pesetme dosya kurtarma programları war öyle kurtarabilirsn..!

yapılan şeyi gördünüz daha kolay yaparsınız geçmiş olsun.. Ama bu kadar kolay pesetme dosya kurtarma programları war öyle kurtarabilirsn..!

Formatta giden dosyalarıda kurtarırmı ?

o kadar gösterdin gösterdin canımız cekti simdi nerden cıktı bu format isi :D

e insanlık hali çökmüş bilgisayarı olamazmı ?

Yeahhhh...!!! FİRE DRAKE SKIN HAZIRDIR....................!!!!!!!!!!

EKLEMELER YAPILDI TAM BUGSUZ SS LERİ ÇEKMEK ICIN GONULLU BİRİNİ BULIM Bİ :D BENDE CLIENT YOKDA ( YİNE ÇÖKER DİE YUKLEMEDIM :D )

At bana test edeyim :p Bir de server IP'si ver herhangi bir tane, bir de nereleri çekeceğimi söyle ;) PM bekliyorum.

Ekledim...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt