✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Rar pass:Kod:wurucu.com
......................................................................Bazı adiler yüzünden v4 de bana haram oldu... Gerçekten bekleyen ve sabreden herkezden özür dilerim ancak bazı adiler daha skin çıkmadan kendilerini gösterdiler.
Ben skin yaparak birilerine hava atmıyorum. Veya "bak ben yapabiliyorum siz yapamıyorsunuz" demiyorum. Veyatta "ben yaptım ama paylaşmıcam" da demiyorum. Ama bazı adiler anlıyamıyor. Bu adi kişiler akıllı olupta kötü yöne düşmüş adamlar değil , gerizekalı olupta çalıntı yaparak bir yerlerden bir şey öğrenmiş veletler.
İşte malesef bazılarının kendisini akıllı sanması yüzünden V4 yalan olucak. Ve sadece V4'ün yalan olması gibi WurucU nickide yalan olucak. Bundan sonra skin veyatta herhangibi bir şey beklemeyin benden.
Mesajımı silmem sana ganizimin olması vs.. ile alakası yok. Mesajının içerisinde küfür bulundurman.
Garazi Yokmuş Kendin Bir Kural Uydurdun Banladın Hesabı + Açtıgım İki Konuyuda Kapadın Hadi Birinde Kendi Uydurdugun Kural İhlali Vardı Digerini Nie Kapadın O konuda 100 post vardı bunun açıklamasını yap Banladın Hesabı Kendinin Haksız Oldugunu Biliyorsun Hakkını Dogru Ara Diyorsun Boş KonuşmaMesajımı silmem sana ganizimin olması vs.. ile alakası yok. Mesajının içerisinde küfür bulundurman.