Wurucu Fire Drake Skin V3 Beta // Devrim Atlayın // Son Çağ // Tamamen Usko Stil

Cevap: Wurucu Fire Drake Skin V3 Beta // Devrim Atlayın // Son Çağ // Tamamen Usko St

Ellerine sağlık, çok güzel olmuş.

Cevap: Wurucu Fire Drake Skin V3 Beta // Devrim Atlayın // Son Çağ // Tamamen Usko St

Tebrikler.

Ewtt bencede mükemmel...USKO ya en yakın skin...
Cafede küçük çocuklar gelip uskoda 80 lwl charım var sanıo :D

çok güzel olmuş eline sağlık

saoLasında

bu server 1453 mu??

Resimleri İlk Koyduğunda Çok Reklam Yapmışsın Demiştim Yani Bunda Bişey Göremiyorum Bide Pek Fark Yok Ama Teşekkürler Dedim Çünkü Yok Buyazı Böyle Şu Yazının 1 Harfi Eksik Benim İçin Fark Etmiyor Kendi Yorumumu Yaptım Sadece Ama Baya Çabalamışsın Teşekkürler ..! Ayrıca Eleştirilerede Açık Olmak Gerek ..! Kolay Gelsin

Resimleri İlk Koyduğunda Çok Reklam Yapmışsın Demiştim Yani Bunda Bişey Göremiyorum Bide Pek Fark Yok Ama Teşekkürler Dedim Çünkü Yok Buyazı Böyle Şu Yazının 1 Harfi Eksik Benim İçin Fark Etmiyor Kendi Yorumumu Yaptım Sadece Ama Baya Çabalamışsın Teşekkürler ..! Ayrıca Eleştirilerede Açık Olmak Gerek ..! Kolay Gelsin

Sadece reklam değil kullanmıcam öyle böyle bişiyler demiştin.. Reklam annımın teridir. Ben bu skin için uzun zamandır uğraşmışım köşesine wurucu yazmışım çokmu ?. Eleştirilecek bir konu olsaydı bişiy demezdim.

kanka kızma ama gördüğüm eksiklikleri sölicem ama sakın nie yapamadın sen yap deme
şimdi ilk başta ıd pw yazarken çıkan connecting yazısı turkuaz renkte
sonra chatteki o köşedeki kocaman nokta usko stil değil bide Id pw ekranında resmin yarısı başka yarısı başka olmuş bunları skini tam sürüm çıkaracakken düzeltirsin kanka küçük ama bence önemli eksiklikler

kanka kızma ama gördüğüm eksiklikleri sölicem ama sakın nie yapamadın sen yap deme
şimdi ilk başta ıd pw yazarken çıkan connecting yazısı turkuaz renkte
sonra chatteki o köşedeki kocaman nokta usko stil değil bide Id pw ekranında resmin yarısı başka yarısı başka olmuş bunları skini tam sürüm çıkaracakken düzeltirsin kanka küçük ama bence önemli eksiklikler

O nokta aslında bir bug değil.. Anlatırım onuın olayını sonra. Ama o noktanın şeklini usko stil yaparım basit. Ve o connection yazısı dedğin renki deneme amaçlı yapmıştım sonra eski haline getirmeyi unutmuştum aceleden. Dedimya bazı arkadaşların isteği üzerine acleleye geldi.

wurucu, ne zaman biter v3 :D

Wurucu tebrik ederim çok güzel bir paylaşım.
Eline Sağlık.
Ama forum üyelerinden bir isteğim olacak sanırım bilgisayarımın dns sunucusundan kaynaklanan bir sorun var bu yüzden wurucu'nun kendi sitesinden dosyayı indiremiyorum.
Bu dosyayı rapidshare.com'a upload edip linki yollayabilecek olan biri varsa çok iyi olur.
Wurucu tekrar çok teşekkürler harika bir paylaşım olmuş.

Öncelikle çok teşekkür ederim denedim süper bişi ama bazı sorunlar var 1 itemlerin üstüne gelince yazılar çok büyük 2.si arkadaşın dediği nokta pm blocklama açma yerinden kaynaklanıyor :)

O noktayı yapmam şuan malesef imkansız :/ ( Şuan gözüyle imkansız. Belki bişiyler yapabilirim )

İtemin üstüne gelince çıkan yazı boyutları sorun değil.

müthiş olmus abi ama su npc filan tıkladıımızda tepedeki hp seysi birazdaaha büyük olsa süper olur

böyle 1 skinin senden çıkacağını biliyordum dostum.reklam olmasın ama frmtr'de bile zigmu bu resimleri paylaştığında wurucu bunu yapar elbet demiştim beni hiç yanıltmadın kardeşim.çok tşk ediyorum sana.bu işte en iyi yerlerdesin.tekrar çok çok teşekkür.

1 Numarasın Kardeşim

rar şifresi yyanlıs tam olaraq verirmisinnn

Teşekkürler Gökhan :)

O noktayı yapmam şuan malesef imkansız :/ ( Şuan gözüyle imkansız. Belki bişiyler yapabilirim )

İtemin üstüne gelince çıkan yazı boyutları sorun değil.

O itemlerin boyutlarını ufaltacak bi ek pach yapabilirmisin :) + o nokta sorun değil benim için sadece söledim :)

Ek patch yapayım ama bu ek patche artık gıcık olmaya başladım :D. Eğer bekleyebilirsen tam sürümde atarım ama istiyorsan ek patch olarak vereyim.

Yorumlar için herkeze teşekkürler. :)

Rar şifresinde sorun yok. Zaten şuana kadar 600 kişi indirdi ve sorun çıkmadı.
Şifre: ( Başına www koyma )
Kod:
wurucu.com

Geri
Üst Alt