Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Full )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _WurucU_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Fu

fire drake desen yapıyor yaa :):) süper bişi bu yalnz bişi dkkatimi çekti hostesi açarkn ağırlık yazmıyor oraya ekleme şansımz varmı acaba ?

Cevap: Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Fu

güzel olmuş tebrikler

Süper ötesi olmuş.... en çok isteim özellik olan hani şu skill barda sayıLar altta kalıorya ona sinir oluordum şimdi tam süper olmuş paylaşıma ne zaman açacaksın ? :)

helal olsun güzel olmuş Tebrikler Devamlarini dilerim..!

Ellerin dert gormesin yalnız biraz acele et resimler süper :D

çok teşekkürler beyendım özlemle beklıyorum cıkar artık client hazırladım senı beklıyorum :D yayınlamak ıcın bunuda katıcam içine

Cok saol Süpersin

:D artık 1311 de denersin şansını bide.. tam olarak hazırlanınca skin o dosyalara daha uygn olur heralde..

Ellerine sağlık fakat bir isteğim olcak orjinallik açısından.Fire drakedeki gibi mesaj kutusunun uzunluğunu azaltırsan daha hoş durur gibime geliyor.Sonuçda orjinal herzaman en iyisidir (: söylediğimi değerlendirsen güzel olur.

bide şu uzun pelerini yapsan tam olcak gökhan kardeş :D ellerine sağlık

Ellerine sağlık fakat bir isteğim olcak orjinallik açısından.Fire drakedeki gibi mesaj kutusunun uzunluğunu azaltırsan daha hoş durur gibime geliyor.Sonuçda orjinal herzaman en iyisidir (: söylediğimi değerlendirsen güzel olur.

Mesaj kutusundan bi resim atarmısın ?

çok teşekkürler beyendım özlemle beklıyorum cıkar artık client hazırladım senı beklıyorum :D yayınlamak ıcın bunuda katıcam içine

aynen pazar günü acıcaz bizde 3-4 gun içindede siteye koyucam:D

wurucu birader bşi dicem hani o açılan walkrie sayfası varya dxtden orasını uskodaki walkrie konulmuş gibi yapsan içini dolu gibi göstersen bide oyunda walkrielerin inventorydeki görünümünü shell gibi yaparız walkri sol tarafa eklenmiş gibi olur daha karizma he?

Çok çok güzel bir çalışma elinize sağlık =)

Süper olmus tam sana yakısır sekildeeeeeeeeeeee

Gercekten Cok güzel En hosuma giden yer Skillerin Skill Bardaki yerinin Numaralarının görünmesi gercekten Cok güzel merakla bekliyorum

öncelikle eline sağlık bir şey diycem Ya şu sc fln basma yerinini alta alma imkanı yokmu ?

Güzel olmus sen bunu yaprsan artık MKcellat falan daha iyisini yapar ;) cünkü sen yapıyorsun..bırakıyorsun bidahaki versionunu 5-6 ay sonra cıkarıosn.. sen bunu ypnca adam bunun dahaıyısını yapıcak :D mesela sen v3 ü paylastıgında herkes onu kullandı sonra mkcellat falan daha iyisini yaptı suan en iyisi onun ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt