Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Full )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _WurucU_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Fu

Şu Chat menüsünü ve combo tarafını(Skillerin fln geçtiği) acaba usko'daki gibi yukarı ve yana doğru büyütmeyi yapabilir misin ? Ben mesela şurdan comboma felan bakayım diyorum.Yukarı doğru büyültülmediği için gıcık oluyorum :) Belki benim gibi düşünenlerde vardır.Acaba Böyle birşeyi yapıp Skin'ine ekleyebilir misin ??

o yeni bir yol keşfedilmedi sürece çok zor gibi gözüküyor exeyle alakalı bi durum malesef:S

Cevap: Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Fu

harika süper olmuş ellerine sağlık paylaşmayı düşünüyormusun ?

Çok güzel skin hö

ellerine sağllık bide uzun pelerin yapabilsen uskodakı gibi ......... ??

dewrimci wurucu devirdin bizi :D

Süper kardeşim ya

Adam paylaşmayacağım diyor, heveslenmeyin.

Güzel Ama Senden Daha İyisini Bekliyodum

Adam paylaşmayacağım diyor, heveslenmeyin.

Valla paylaşmıcağımı söyledim takan yok.. Bi espiri yapim dedim millet sanrıım sonraki mesajları okumuyor. :D ( Neyse okuyanlar için: şakaydı, paylaşıcam tabi )

Güzel Ama Senden Daha İyisini Bekliyodum

Doğrusunu söylemek gerekirse bende senle aynı fikirdeyim. Kendimden daha büyük bişiy bekliyordum. Ama exe herşeye burnunu sokar hale gelmiş. Uifde yapılabilcek son noktaya geldiğimi söyleyebilirim.

Wurucu Çok Mutlu Gördüm Seni Demekki Skinde İlerleme War:p

Abim Paylaşır Ya Bizler İçin Çalışıo ;)

en önemlisi benim dedigim :rock: skill bar hepsinde 1 yazıyor F1 F2 F3 -- F8 Onu HAllet Gökhancıcık :rock:

Süper olmus.Emegine sağlık teşekkürler

hadi usko havasında olcauk hersey :D

Wurucu Sen Halledersin Senin elinden Kurtulmaz (:

Son düzenleme:

Bunu Ek Bir Program ile sağlayabilirim. ( F1 , F2 ,F3 ... olayını )

Yani şöyle: Oyuna girersiniz daha sonra vereceğim programı açarsınız. Başka bi ayar yapmaya zaten gerek kalmaz. Siz sayfa değiştirdikçe program sayıları yazar. Tabi bunu isteğe göre yaparım :pff:

Bunu Ek Bir Program ile sağlayabilirim. ( F1 , F2 ,F3 ... olayını )

Yani şöyle: Oyuna girersiniz daha sonra vereceğim programı açarsınız. Başka bi ayar yapmaya zaten gerek kalmaz. Siz sayfa değiştirdikçe program sayıları yazar. Tabi bunu isteğe göre yaparım :pff:

bana kalırsa yeni yapılacak bi launcherle hiç böyle birşeye gerek kalmaz. Launcherden oyuna girdiğinde o program oto devreye girebilir. Ne demek istediğimi anladınız umarım. Yani launcherden oyuna giriş için Start a bastığımızda oyun ile birlikte Gökhanın yapacağı programda devreye girecek.

Son düzenleme:

Bunu Exe ile Bütünleştiremezmisin Mesela Exe'yi acar acmaz bunu okuyacak Bi HackShield gibi ?

hmm osmanx ile konuş eğer okeylerse o programı exeye gömsün bir tane packsiz 1299 exe paylaşsın onun üstüne skin müthiş olur

3 kişide 1er dakika arayla aynı şeyi izah etmeye calışmış :haha:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt