Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Full )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _WurucU_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Fu

Osmanx istese bunu ek programsız bile yapar diye tahmin ediyorum. :)

Bu arada exe olayına gelince bunun tersini yapayım. Mesala ko.exeyi açınca benim programın açılması değilde , yeni bi launcher yapayım ( Tabi launcher tasarım vs.. herşey bana ait olucak bu durumunda tek dezavantajı olucak oto patchli serverlardan patch çekemicek ) launcherda starta basıldığı an ilk benim programı sonra ko.exeyi açıcak.

Yada ko.exe'ye tıklayarak oyunu açacağınıza ilk benim yapacağım programı açarsınız sonra o program ko.exeyide oto olarak açar..

Fikir çok.... (Birazda siz üretin):D

Cevap: Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Fu

Osmanx istese bunu ek programsız bile yapar diye tahmin ediyorum.

Bu arada exe olayına gelince bunun tersini yapayım. Mesala ko.exeyi açınca benim programın açılması değilde , yeni bi launcher yapayım ( Tabi launcher tasarım vs.. herşey bana ait olucak bu durumunda tek dezavantajı olucak oto patchli serverlardan patch çekemicek ) launcherda starta basıldığı an ilk benim programı sonra ko.exeyi açıcak.

Yada ko.exe'ye tıklayarak oyunu açacağınıza ilk benim yapacağım programı açarsınız sonra o program ko.exeyide oto olarak açar..

Fikir çok.... (Birazda siz üretin)

oto patch olmamasının nedeni nedir ki normal bi launcheri editleyemiormuyuz ?

Ne Tür bir Program olucak ?
Ve Hic Launcheri Bozmayalım Oto Patch Cok Kıymetli bir imkan Launcher'i 2 Farklı işlem için kullanabiliriz ama baştan bi launcher yazmak gerekir . :S
Yada Eski Exe'leri kullanarak HackShield'in satırlarını Kaldırarak Senin Programı Koyabiliriz .
Bitek Uifler Ve Exe Gerekir Ozmn .

Eski exelerde sadece "Hackshieldi aç" kodu yok.
Eski exelerde şöyle bir kod var. "Hackshieldi aç. benim açıldığımı bilgir + bana bilgiyi aldığına dahir cevap ver" diye bir kod var. Yani oraya benim programı koyarsak benim programı açtıktan sonra benden exeye bir kod yollamamı beklicek. Bende bu kodu yollyamayınca bana "*** babayı ye" cevabını vericek :D

3 kişide 1er dakika arayla aynı şeyi izah etmeye calışmış :haha:

:D Ama HackShield'in satırlarını tamamen kaldırıcaz okumicak hic onu . (:
oNun yerine senin programı okicak .

yok soacs alan serverlar yani büyük +150 userli olan serverlar için osmanx ile görüş bitince eklesin programı sorunsuz bir fd skin olur o serverlar hem user kazanır hemde fd skins yaygınlaşır 3-5 günlük serverdaki userler biter buda ilerletir sağlam serverları.

Siz Eniyisi F1 leri boşverin :D

yok soacs alan serverlar yani büyük +150 userli olan serverlar için osmanx ile görüş bitince eklesin programı sorunsuz bir fd skin olur o serverlar hem user kazanır hemde fd skins yaygınlaşır 3-5 günlük serverdaki userler biter buda ilerletir sağlam serverları.

bu güzel fikir :rock:

Siz Eniyisi F1 leri boşverin :D

Bak bu fikri sevdim :D . Bi f1 olayı için osmanx'i rahatsız etmeye gerek yok. Zaten yeterince meşgul.. :-: Konuyu okuyacağınıda sanmam :-:

Dimi Ya Sen Skinin Diğer Buglarını Düzelt Yeter.

Son düzenleme:

launchere.jpg

Şu starta basınca KnightOnline.exe + Wurucu.exe yi aynı anda çalıştıracak şekilde düzenliyemiyormuyuz onu anlamadım ben :S

yaw ne yapıcaksınız f2 yazmasını... f2 yazınca dahamı ii combo yapıyonuz... zaten combo yaparken kimse oraya bakmıyor... herkes neye bastığını biliyor :) bence f1 f2 olayıyla uğraşıp kafa yormaya değmez... bu kadar küçük bir bugda olsun artık...

[GÜNÜN SÖZÜ : aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış] :D

yaw ne yapıcaksınız f2 yazmasını... f2 yazınca dahamı ii combo yapıyonuz... zaten combo yaparken kimse oraya bakmıyor... herkes neye bastığını biliyor :) bence f1 f2 olayıyla uğraşıp kafa yormaya değmez... bu kadar küçük bir bugda olsun artık...

[GÜNÜN SÖZÜ : aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış] :D

Daha iyi ve eksiksiz olacaksa eğer her şeyi yaparım kardeşim kusura bakma :sakalli: ve ben sadece olabilirmi olamazmı diye sordum.

Bak bu fikri sevdim :D . Bi f1 olayı için osmanx'i rahatsız etmeye gerek yok. Zaten yeterince meşgul.. :-: Konuyu okuyacağınıda sanmam :-:

bence f1 olayını boşvermeyelim en gıcık oldugum bug :D skil barı önemsemiyoruz öle buglu buglu kalıyo kıl oldum :) ayrıca aslında uskoya gelicek özelliklerin video su war izlemişsinizdir ordaki skil barı yapmak lazım şimdiden :D uskodan önce yaparsak çok bomba olur :D

Eski exelerde sadece "Hackshieldi aç" kodu yok.
Eski exelerde şöyle bir kod var. "Hackshieldi aç. benim açıldığımı bilgir + bana bilgiyi aldığına dahir cevap ver" diye bir kod var. Yani oraya benim programı koyarsak benim programı açtıktan sonra benden exeye bir kod yollamamı beklicek. Bende bu kodu yollyamayınca bana "*** babayı ye" cevabını vericek :D

ilk defa bu kadar samimi görüyorum seni :)

_WurucU_ Hönk bu adam nie bugün çok mutlu ? :)

Son düzenleme:

ufak bi bug ama olmasada olur ama yapılabilecek bir şey ise beklerız:D

+1Güzel fikir ;)

bak bunu cok sevdim f1 kesinlikle olsun:haha:

Gzl bi Payaşımda Bizede Versen bizde kullansak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt