Anlamaktan neden zorluk çekiyorsunuz ? Paylaşıcam dediysem gelicek yakında... Zaman veremediğimi söylüyorum çünkü gerçekten çok yoğunum. Kafamı bilgisayar başından kaldırıp 1 kere dışarı çıkmadım.. Yaz tatilindeyim göyya ama şu bilgisayar başından bir türlü kalkamıyorum. Yapacağım ve yapmakta olduğum çok şey var. Ve son yenilikler daha eklendi skine ve gerçekten inanılmaz derecede benzettim.
Yenilik olarak : Oyuna girince altta çocuk çıkıyor ( Uskodaki zibidi

), Chatlardeki 3 seçenek kaldırıp arka plan rengi tamamen usko oldu ve o 3 button gizlendi. ( Bir buttona basınca menü geliyor ve oradan ayarlanıyor )
Gördüğünüz gibi siz bekledikçe yenilikler geliyor.. Ben boş durmuyorum, elimden geleni yapıyorum. Peki siz söyleyin, ben bu skini yapınca bana paramı vericekler ? Ödülmü ? yada başka bir şeymi ? Ben burda kendimi yorup sizin için bir şeyler yapmaya çabalarken siz buraya gelip "Bunun paylaşacağı yok öyle.. böyle.. " gibi yorumlar yapıyorsunuz ... O zaman gerçekten paylaşmayım kendim kullanayım öylemi ? Yada sadece tanıdığım özel kişilere vereyim ? bunu mu istiyorsunuz yani.. Beklemek ne zamandan belli hiç
yoktan iyi oldu ?
Açmaya çalıştığım bir 1098 server var. Bunun clientini yapmak , databasesini hazırlamak ve fileslerindeki bugu halletmek kolaymı sanıyorsunuz ? Ki kaldı sadece bu 1098 'e uygun ayrı editorler yapmakta cabası... Herşey dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil. Biraz düşünün sonra yorum atın. Bu skin benim hayatım değil. Her an ben bu skinle uğraşmak zorunda değilimki siz gelip benden paylaşmadığım için hesap soruyorsunuz.