Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Full )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _WurucU_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Fu

Geliştirmişsin Daha İyisini Yapman Dileğiyle:)

Cevap: Wurucu Fire Drake Skin V4'Den Resimler. ( Yeni Bir Devrim ) - ( Wrc-Skin-V4-Fu

eLLerine saqLık süper oLmuş

bravo milleti uskoda 83 lwlız diye kandırıcaz itmelere bak fln diye :D

tebrikler paylaşım için ty

mage ve priestler özürlü gibi cıkmıs xD

Daha bekLıcez mı Ne zaman qeLcek

Cok güzel ama paylasım yok :S

sırf bunu bekliyorum skin olarak yoksa indirecem baska skin ama bekliyorum

wurucu son gelişmeler nelerdir bitmesine ne kadar kaldı ?

Evet Ne zamana biter acaba x))

çk güzel olmuş eline saglık

ELineKoluna Beline Atana babana rahmet Çok iyi iş çıkarmışsın :)

Konunun Açılış Tarihi:10-06-2021, 08:18

1 Buçuk ay olmuş (: HaLa Tık yok (:

Cok Büyük Laf Etti Ajdar Gibi Olmamak İcin Yazdım

Teşekkürler :P

1.'si el emeğin için yazıyorum.

2.'si ajdar gibi saçlarımın olmaması :D

3.'sü banu alkan gibi dudaklarımın olmaması için :D

İnş. ilerletirsin 2 ay olacak ama bıraktın galiba :)

arkadaşlar gökhan arkadaşım çok yogun bunu paylaşıcak ama uzun plerin işine çevirip benide deli etmeyin kapayın az çenenizi link nerde link nerde ne ara paylaşcan bilmem ne bıdı bıdı bıdı bi susun lan bitince paylaşcak işte lafdan anlamıyosunuzki bitmeden degil altını çiziyorum bitince paylaşcak! ne zaman bitcenede gelince sizi ilgilendirmez ne günde ne kadar çok zamanı olur ve skine çalışırs o kadar erken biter ama zamanı yok yani diledigi kadar uzun tutabilir süreyi sonuçda siz bekliyosunuz diye günlerini skine harcıyacak hali yok oda insan dime ? köle degilki o bize çalışsın paso ama genede çalışıyo o adam bin kişi için çalışıyor ama bin kişiden biriniz bile onun için bu kadar çalışmazsınız yalanmı dorumu ? sonuçda burası resim paylaşımı bölümü resim gösteriyor oda bunda anormal bişi yok ama client bölümüne açsa link nerde ne zmn paylaşcan vb. diyebilirdiniz isterse 1 sene çalışır skine isterse 4 ay anladınız umarım :@:

Ortada bırakma söz konusu değil, adam yeni şeyler ekliyor. Örneğin uskodaki max vesaire..

Yani, bırakmadı devam ediyor. Aqon' a yaptığınızı Wurucu ya yapmayın.. !

Ortada bırakma söz konusu değil, adam yeni şeyler ekliyor. Örneğin uskodaki max vesaire..

Yani, bırakmadı devam ediyor. Aqon' a yaptığınızı Wurucu ya yapmayın.. !

aynen öyle wurucu saygı duyulacak bir insandır sessiz sakin efendi :D ve cüce ye çok emek vermiş bi insandır ister sizden 10 isterse 20 yaş küçükde olsa büyükde olsa saygı duyacaksınız! dünkü bilmem ne degil bu adam aqona yaptıgınız birşey demedim ama wurucuya yapamazsınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt