- Haz
- 2,455
- 75
..Wrc-Team Katkılarıyla..
Merhaba,
Skin diğer versionlarına göre çok ama çok daha gelişmiş olarak gelicek. Tüm ekran boyutlarına uygun dosyaları, yenilikler ve diğer skinlerde olmayan çok şey geldi. Herkezin sabırsızlıkla beklediği skinin resimlerini bu konu altında bulabileceksiniz. Ancak her yaptığım yeniliğin resmini çekemedim, bilgisayarda yaşadığım sorun yüzünden. Oyuna girdiğimde yeni resimleride ekleyeceğim. Skin tamamen KO-CÜCE ve WurucU için tasarlanıp, yapılmıştır. Kitleme sistemi olarak yine aynı sistemi kullandım. Bazı kendini akıllı sanan bebeler skinin içindeki yazıları değiştirebiliyor.. ama bende salak değilim tabi.. Bir güncelleme daha ekledim. Skindeki UIF'ler DXT dosyalarını Wrc_Seed_op.dxt olarak okuyor. Yani dxt dosyalarının başına ismimi koydum. Bunun size bir zararı olacağını zannetmiyorum çünkü siz daha çok oyun içine bakıcaksınız. Bu yüzden oyun içindeki reklamları olabildiğince kaldırdım ve site reklamı hiç eklemedim.
V3 Beta olayı: V3 Bildiğiniz gibi beta olarak gelmişti. Tam sürümünü paylaşıcaktım ama bazı adi insanlar harcadığım emeğimin karşılığını vermemesi gibi üstüne emeğimi yediler.. İçindeki yazıları değiştirip kendileri yapmış gibi gösterdi. Ve bunlardan birinin adını vermek istiyorumki kendinden utansın... Gamesfor.net midir nedir.. sitenin admini olucak olan bebe skindeki yazıları değiştirip kendi yapmış gibi sitesinde paylaştı.. Onun üstüne ben bunu görüp yorum yazdığımda beni banlayıp bunun yalan olduğunu söyledi. Ama bunu çok güzel bir şekildede kanıtladım. Yeni bi account açıp skinde olan bi reklam yerini kaldırmamasından açığını bulup kanıtladım. Tüm üyelerde anlamıştır artık o bebenin ne olduğunu.
Skin özelliklerine gelince,
Özellikleri saysam 3 mesaj(post) daha eklemem gerekir sanırım alta....
ALTIN Özellikleri:
Oto lwl yazma FİX. ( Bugu var. )
Skill barda skill sayıların altta kalma bugu fixed. ( Bugu yok )
Hareketli resimler. ( UIF'de Bir İlk )
Normal Özellikler:
1-) Tüm yazı şekilleri, büyüklükleri, renkleri ve yerleri uskoya benzetildi.
2-) Orjinal renkler ve büyüklükler kullanıldı.
3-) Arayüzde sağ üste premium getirildi ancak, istemeyen kişiler olduğundan tek buttonla kaldırılabilme özelliğine sahip. ( Town buttonuna basınca kaldırılıyor. [Oyun İçindeyken] )
4-) Yine premium yazısının premiım çeşitlerini ayarlayabiliyorsunuz. İsterseniz Bronze Premium ister Silver isterde Gold Premium yazdırabilirsiniz.
5-) Oto lwl yazma vardır ancak, oyuna ilk girdiğinizde yazmamaktadır. Oyuna girdiğinizde Hp/Mp barın yanında bir button olucak. O buttona 1 kere basın lwl'ınız oto gelecektir. Ve her lwl atladığınızda oto güncelleme yapıyor.
6-) Skil barda skil sayıları bildiğiniz gibi pwpde arkada kalıyor ve gözükmüyordu. Skinde oyuna girdiğinizde böyle bir sorununuz kalmıyor.
7-) Yeni merchant sayfası gelmiştir. ( Merchant bakış, kuruş )
9-) Chat sayfalarındaki yazı stili tamamen usko şekline dönmüştür.( Tutup oynatabilirsiniz. )
10-) Chat sayfasının arka planını koyulaştırabilir, tam saydamlaştırabilir ve üstündeki çizgiyi kaldırıabilirsiniz. Aynı ayar INFO içinde geçerlidir.
11-) Yeni Quest sayfası eklenmiştir. Diğer skinlere göre çok daha farklı , çok daha yeni, çok daha güzeldir.
12-) Yeni CMD sayfası gelmiştir.
13-) Pelerin alma NPC'sine tıkladığınızda gelen ekran değiştirilmiştir.
14-) Npc'ye tıklayınca açılan menü değiştirimiştir. ( TR olmuştur. )
15-) Npc'den alış veriş yaparken çıkan görüntü yenilenmiştir. Usko stil.
16-) İtem özelliklerini yazan yazılar küçültülmüştür. ( Usko stil )
17-) Yeni mesaj kutusu gelmiştir.
1
19-) Gate sayfası değiştirilmiştir. (Yeni görüntü)
20-) İnnhostes sayfası usko stil olmuştur.
21-) Monsterlardan çıkan drop kutusunun şekli değiştirilmiştir.
22-) Yeni exit sayfası gelmiştir.
23-) Tamamen usko stil pm kutusu gelmiştir. ( Yazı sınırlaması var ama bu olay exeyle alakalı. )
24-) Skill sayfası en baştan yazılmıştır. (Yeni stil)
25-) Belirtilen çoğu dosya ( skinin %90'ı ) 0'dan yazılmıştır.
26-) Oto lwl yazısını bugdan dolayı istemezseniz kendi elinizlede yazabilirsiniz.
27-) Nick yazısını değiştirmek için tıklayarak değiştirebilirsiniz. ( Bu olay ilk benim skinle gelmiştir )
2
29-) Partye girince sağda çıkan partydekilerin Hp/Mp ve nickleri usko tarzı olmuştur.
..........................
Oto lwl yazmasındaki BUG: Oyuna girince bir buttona basmanızla oto lwl yazıcaktır statebarda. Yanlız buglarını sıralamak gerekirse bunlar şunlardır:
Npc açınca kapanması,
İnventory açınca kapanması,
Skill sayfası açınca kapanması. Bu bugları halletmeye çalışıcağım.
( Ama en azından yazı geri gittiğinde buttona tekrar tıklayınca lwl geri geliyor
Daha çoğu aklımda değil.. Birazda uyku girince işin içine çoğunu unuttum
Resimlere geçeyim.. Birazda resimler konuşsun.
SKİLL BARA DİKKAT..!
Çekebildiğim resimler bunlardır. ( Hepsi bu değildir hevesiniz kırılmasın ) Yeni resimleri oyuna girdikçe aktarıcam.
Yorum yazmayanların ajdar gibi saçı, banu alkan gibi dudakları olsun hö
Resimler Rasas Empire'den çekilmiştir. Teşekkürler. . ( İP: 89.107.227.55 )
Bu arada yeni bir resim daha... ( Buf sc. vs. bastığınızda iconunun premium yazısının altında çıkması. ) Ama bu özelliği V4'e eklemeyeceğim.. Kıymetini bilmeyeceğinizi biliyorum..
Son düzenleme: