MYKO www.KnightEuro.Com OFFICAL 21/11/2021 Videolarımızı Seyredın Oyun Ozellıklerıne Bakın Karar Verin

merhaba. bu serverda geçtiğimiz hafta oynadım, server fena değildi ama user 200 kişi felandı.

myko-net de aynı saatte açılıyor, yanlış anlamayın karalamak istemiyorum ama oranın 7,000 kişi beğenisi var facebook sayfasında ve 1200 user civarı bekleniyor ilk 3 gün. o yüzden biz orada başlayacağız.

başarılar dilerim

test sunucumuz da sorunlar sebebı ıle 400+ kısı ıle baslangıc yapdık gelemeyen nıckler clıent sorunları yuzunden bunu yasadık . suanda sunucumuz aktıf olup datamız dırek 18xx e userler ıtemlerı ıle aktarılacaktır .
ıyı oyunlar dılerız

sadece sitedeki dropların anlatıldığı bölümden dolayı bile bu server'a başlarım. panele girin solda droplar yazıyor bi girinde bakın hangi server da bukadar ayrıntılı bukadar güzel ayarlanmış droplar %leri yazmıyor fakat gerçekten emek harcanmış.. Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim...

TheMasky - RaishadaNepulada..

tesekkur ederım . Lvl 83 pachlerınde asıl olarak bombalar gelıyor myko 70 lvl datalarının aktarımları kesınlıkle sorunsuzdur. Uzun soluklu ve knıghtonlıne map lerı dısında mapler var tamamen kendı yazılımımızdır.

serverın kalitesi, userine bağlı olur. Nasıl başlarsan öyle götürürsün, umarım kötü bir başlangıç yapıp, aksiliklerle uğraşmazsınız.

Aslında user ile alakalı tek şifre verdiğiniz saatte tek seferde bu serveri açıp açık tutabilmek olacaktır açacaksınız kapanacak yada acmadan 1-2 saat erteliceksiniz baştan kaybediceksiniz tek seferde açık tutmanız gerekiyor en önemli olay bu inşallah bunu başarabilirsiniz..

şahsen k'yı q diye yazan birinin yönetici olduğu bir yerde ben barınmazdım. pek oynayan olmadığını görünce de sevindim.

ah ah diycek birşey yok boş yazmışın önceki yorumlarda :) ben daha iyisini yaparım merak etme yazılım mühendisiyim software konusunda iyiyimdir.ama ne gerek var yourko oynayıp keyfime bakarım bukadar basit. ayrıca bana laf etmeden önce türkçeni düzelt olur mu? eğitimini tamamlayamadın galiba. k yerine q yazmıyor alfabemizde...

Geri
Üst Alt