[ ## X-Nero Anti Cheat v2 & Ebenezer Koruma Sistemi ## ] [ ## Sorunsuz ## ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Nero

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Mar
2,181
54
X-Nero Anti Cheat v2 & Ebenezer Korum Sistemi

* Özellikleri

- Seri Skill Engellendi
- NPC Kesme Olayı Fixlendi
- PUS Butonu Kaldırıldı.
- Chat kısmından /trade Fix
- Koxp ve Türleri açılamamakta
- KnightOnLine.exe görev yöneticisinden kapatılamıyor
- Saldırılara Karşı Ebenezer Fixer, Ebenezer'i korumakta.

ve birçok özellik...

* Kullanımı (Server Files Açış Sırası)

- Login Server
- AI Server
- Ebenezer Fixer
- Ebenezer
- Aujard

X-Nero Anti Cheat v2 & Ebenezer Koruma Sistemi Download

>> Nero Anti Cheat v2 & Ebenezer Koruma Sistemi - Dosya.Tc <<

Rar Pass : Nero

Cevap: [ ## X-Nero Anti Cheat v2 & Ebenezer Koruma Sistemi ## ] [ ## Sorunsuz ## ]

level sınırı kaç. Teşekkürler bu arada. Sadece denemek için açtım çalıştı.Oyuna girmedim.Makinam kasıyor.Level sınırını söylersen sevinirim.

Cevap: [ ## X-Nero Anti Cheat v2 & Ebenezer Koruma Sistemi ## ] [ ## Sorunsuz ## ]

tşkler x) paylaşım için lasım olan bi paylaşım ama
çok çabuk kırıyorlar ne iş anlamadım :D

Ebenezerin LeveL i 80
Buyurun 83 ünüde Ben Vereyim x)

Rar $ifresi :By Fazo&Ko-cuce_Nero
s2.dosya.tc/NeroV2ebenezer83.zip.html

Moderatör tarafında düzenlendi:

Teşekkürlerde v2de olan özellikleri sayabilirmisin v1 dede bunlar yazıyordu v2 dede ?

v1 i kırdılar bunu kırabilirlermi bilmiyorum kırılmaz die birşey yok birşey daha yeni özellikleri var ama aklıma gelmedi 3 ay önce yaptığım birşey :(

mesela aklıma gelen şu 30dk boyunca saldırı yedi, ebenezerde tık yok :),

sadece ebenezer değil aı server vs. kapatılamıyor.

denendi onaylandı :D

Son düzenleme:

Saol Dostum Güzel Çalışma ...

Paylaşim için saol.

Ama biz bunları nasıl editleyecez şimdiden teşekkürler.

Şu ebenezer kaç level yassaydın.

Denemedm Ama Denicem Teşekkürler

bi önerim var yaparsan cok güzel olur mesela exedeki nero anticheat yazılarını kaldırsan aynı şekilde dll lerdekileride.bunu istememin sebebi userlerin hangi antiyi kullandıgımızı bilmemesi bnu blirse tbl leri nereden okuyor vs vs hepsini ögreneblir ileride kırılırsa forumlardan arayıp blablir versiyonu senden ricam oradaki nero anti yazılarını kaldırman.

bu ebenezer versıon 1318 sanrım 1299 nasıl yapıcaz?

70 lvl'lığı yokmu

güzel paylaşım SaoL

arkadasım bunun 1299 u lasım 1318 gosterıo versıonda hata verıo :S

Arkadaşlar Versiyondu Lvl sınırıydı bunlar defalarca paylaşıldı Nero arkadaşın üstüne gidip o yokmu bu yokmu diyeceğinize biraz araştırsanız kendiniz yaparsınız zaten herşeyi devletten beklemeyin çalıştırın saksıyı ve ayrıca X-Nero yazılarını kaldırmak için program var istersen sen kaldırabilirsin tabi üreticisine bi sor tasarlayan o
Paylaşım için çok teşekkürler gerçekten dediğin kadar var :)

++++++++++++++++++++++

Arkadaşlar Versiyondu Lvl sınırıydı bunlar defalarca paylaşıldı Nero arkadaşın üstüne gidip o yokmu bu yokmu diyeceğinize biraz araştırsanız kendiniz yaparsınız zaten herşeyi devletten beklemeyin çalıştırın saksıyı ve ayrıca X-Nero yazılarını kaldırmak için program var istersen sen kaldırabilirsin tabi üreticisine bi sor tasarlayan o
Paylaşım için çok teşekkürler gerçekten dediğin kadar var :)

programın adını biliyormusun banada lasımda ..

Bunun exesi kırıldı, ayrıca virüslü.
Yinede emeğine sağol ;)

Geri
Üst Alt