osmanay
Member
- Eyl
- 34
- 0
Cevap: X-Nero Ebenezer Last version (Son versiyon, başka çıkmayacak.)
Nero ben senin paylaşımlarını yakından takip eden bir uyeyim senin yerinde olsam kendime ait bir forum sitesi acarım seni takip eden uyeler orda sana ait herşeyi bula bilsinler ;=)
sen yokken biz wardık, çok kolay paylaşım diyosun bunların bi tanesini sen kendin yaz görelim. ebenezer edit programları yokken hex editörle yapıyoduk biz sizin gibi hazıra konmuyoruz akumanın kodları kısmına gelince ben snoxd de paylastım o burda daha sonra paylastı, kimin kodlarıymış ? konu açılış tarihlerini incele.
http://snoxd.net/index.php?/forum/370-releases/
ayrıca çoğu kişi yanlış biliyor olayı. benim bilgisayarıma keylogger girmiş galiba indirdiğim koxptan ve romanyaya gittiğimde üyeliğim vs. herşeyimin şifresini değiştirmişler. galiba şifremi çalan kişi beni tanıyormuş benim Nero adlı üyeligimi kullanarak birsürü olay yapmıs serefsizler alpere hack yedm dedim dediği şey ben bişey yapamam kendi sorumluluğnda, benim tek suçum keylog yemek boş yere ban yedim madem öyle işte böyle. ben forum için paylaşımı yapmıyorum kendim için yapıyorum artıkbu forumda paylaşıyorum diye sanmayın yeniden biyerlere gelmeye çalıştığımı..
Nero ben senin paylaşımlarını yakından takip eden bir uyeyim senin yerinde olsam kendime ait bir forum sitesi acarım seni takip eden uyeler orda sana ait herşeyi bula bilsinler ;=)
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!