X-Nero Ebenezer Last version (Son versiyon, başka çıkmayacak.)

Cevap: X-Nero Ebenezer Last version (Son versiyon, başka çıkmayacak.)

sen yokken biz wardık, çok kolay paylaşım diyosun bunların bi tanesini sen kendin yaz görelim. ebenezer edit programları yokken hex editörle yapıyoduk biz sizin gibi hazıra konmuyoruz akumanın kodları kısmına gelince ben snoxd de paylastım o burda daha sonra paylastı, kimin kodlarıymış ? konu açılış tarihlerini incele.

http://snoxd.net/index.php?/forum/370-releases/

ayrıca çoğu kişi yanlış biliyor olayı. benim bilgisayarıma keylogger girmiş galiba indirdiğim koxptan ve romanyaya gittiğimde üyeliğim vs. herşeyimin şifresini değiştirmişler. galiba şifremi çalan kişi beni tanıyormuş benim Nero adlı üyeligimi kullanarak birsürü olay yapmıs serefsizler alpere hack yedm dedim dediği şey ben bişey yapamam kendi sorumluluğnda, benim tek suçum keylog yemek boş yere ban yedim madem öyle işte böyle. ben forum için paylaşımı yapmıyorum kendim için yapıyorum artık ;) bu forumda paylaşıyorum diye sanmayın yeniden biyerlere gelmeye çalıştığımı..

Nero ben senin paylaşımlarını yakından takip eden bir uyeyim senin yerinde olsam kendime ait bir forum sitesi acarım seni takip eden uyeler orda sana ait herşeyi bula bilsinler ;=)

Nero ben senin paylaşımlarını yakından takip eden bir uyeyim senin yerinde olsam kendime ait bir forum sitesi acarım seni takip eden uyeler orda sana ait herşeyi bula bilsinler ;=)
Aynen kardes sana katılıorum siktiret qanqa bu qöt oqullarını kendine bi site ac *** ordan herkez seni takip etsin..hö

WarSa Bİr Durum Her TürLü Acık Oturum *** hö {J-nioR] [Narko] [qhOst] EML TAYFA ;)

size iyilik yaramıyor tamer boşkoy bunları
adam size packsiz veriyor siz kıymetini bilmiyorsunuz exe'yide siz hazırlayın hop hazıra konmayın hö

Hiç şaşırmamalı,
Bozacı'nın şahidi şıracı sen değilmiydin ExselansTR'nin soacs sini çalıp sadece isimleri değiştirip kendinmiş gibi paylaşan hepinizi çok iyi biliyorum siz kafanızı yormayın sizin çalıntı paylaşımınıza ihtiyacı yok kimsenin snoxd.net deki paylaşımları alıp uyguluyorsun sonrada ben yaptım ayağına yatıyorsun aslında kızılması gereken sen değil bu üyeler çünkü senin gibi bi sahtekara kanıyorlar AKUMA'nın paylaşımlarını alıyosun snoxd.net e atıyosun benim paylaşımım diyosun bu ne yüzsüzlük.

Hiç şaşırmamalı,
Bozacı'nın şahidi şıracı sen değilmiydin ExselansTR'nin soacs sini çalıp sadece isimleri değiştirip kendinmiş gibi paylaşan hepinizi çok iyi biliyorum siz kafanızı yormayın sizin çalıntı paylaşımınıza ihtiyacı yok kimsenin snoxd.net deki paylaşımları alıp uyguluyorsun sonrada ben yaptım ayağına yatıyorsun aslında kızılması gereken sen değil bu üyeler çünkü senin gibi bi sahtekara kanıyorlar AKUMA'nın paylaşımlarını alıyosun snoxd.net e atıyosun benim paylaşımım diyosun bu ne yüzsüzlük.

Katılıyorum ;)

Hiç şaşırmamalı,

senin gibi veletleri cok gördüm ben emin ol ;) takmıorum cokta sikimde senin yorumun :)

Vericek cevap bulamadın söylediklerime böyle bir cevap yazdın dimi çakaLL =)

yo ne alakası war sinir oluyorum senin gibilerle durduk yere yorum yazarken o yüzden takmıorm artık takılın siz :) snoxd fln beni baglamaz 2-3 koda muhtac deilim alayını yazarım siz kendi bokunuza bakın ondan sonra benim sıçtığımla dalga geçin :)

senin gibi veletleri cok gördüm ben emin ol ;) takmıorum cokta sikimde senin yorumun :)

sadece dediğim şey sana sanal alemde akıllsın fakat , o yalanı benim kardeşim bile uydurur .

Moderatör tarafında düzenlendi:

Güzel Bir Ğaylaşım Teşeekkür Ederim..

kardeşm senden allah razı olsun süper bi paylaşım ellern dert görmesin ya.. çok teşekkürlerrr !

Geri
Üst Alt