downfall
Member
- Tem
- 346
- 0
Özellikler:
* Seri R hilesi ve item ile yapılan R hile sorunu düzeltildi.
* Para ve exp ekleme komutları %100'e çıkarıldı.
* killswitch saldırı sorunu düzeltildi.
* 255 Stat puan sorunu düzeltildi.
* Trade eklendi.
* Trade açılmama sorunu düzeltildi.
* Yetki hilesi sorunu düzeltildi.
* AIServer bağlantı sorunu düzeltildi.
* Colony Zone ve Savaş alanlarında para kaybı eklendi.
* Ardream & CZ & RLB & Bifrost'ta NP bitince otomatik maptan atma eklendi.
* Delos'ta NP kaybı eklendi.
* Magic Anvil açılmama sorunu düzeltildi.
* Trade item çoğaltma sorunu düzeltildi.
* 7F sunucu kapatma bugu düzeltildi.
* Üstten geçen duyuru komutu eklendi.
* USKO yazı boyutu ve tipi eklendi.
* KnightOnLine.exe bütün virüslerinden arındırıldı. (kolay oldu
)
* Skill TBL'leri koruma altına alındı erişimi engellendi.
* mss32.dll koruma altına alındı erişimi engellendi.
işte paylaşılan kodlar düzenlediğim eklediğim bir kaç şey sonucu ortaya bu çıktı opcode yi sadece ko.exede bulamadım yoksa onuda değiştiricektim, yakın zaman içinde onuda ekleyip güncellicem.
aslında daha gelişmiş birşey yapmıştım fakat yaptıgım exeyi ko.exe ile birlestirince virüs olarak görünüyordu buda şüphe uyandırmasın diye yaptığımı sildim.
Download:
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server
( Rar Pass: Nero )
Not: Yukarıda yazdığım özellikler orjinal 1351 ebenezer ile düzenlediğim ebenezer arasındaki farklardır, dosyalar resource olarak knightonline.exeye gömüldü, yani kısacası exe kırılsada bir kazancı yok. knightonline.exede virüs görünüyordu bunun sebebi tam olarak unpack edilmemiş olmasıydı tam olarak unpack edildi, virüs 0 kodlama hatası görünüyor 2 tane oda sorun cıkarmıyor.
Allahtan ilk yaptığım sistemi koymamışım allah bilir onada pc yi cökertir falan derlerdi.
Virüs taraması (Packlı exe)
http://www.virustotal.com/file-scan...37221955fe0bac968648ee7995dae29532-1281482458
Virüs taraması (Packsız exe)
http://www.virustotal.com/file-scan...14b45b9d6e8f35f069bd36d71c2049925d-1281482892
bide diğer 1351 packsız exeleri taratın bide benimkine bakın diyorum temizledm diye adam windowsa yaydı şimdiden zararı olmayan şeyi :haha:
* Seri R hilesi ve item ile yapılan R hile sorunu düzeltildi.
* Para ve exp ekleme komutları %100'e çıkarıldı.
* killswitch saldırı sorunu düzeltildi.
* 255 Stat puan sorunu düzeltildi.
* Trade eklendi.
* Trade açılmama sorunu düzeltildi.
* Yetki hilesi sorunu düzeltildi.
* AIServer bağlantı sorunu düzeltildi.
* Colony Zone ve Savaş alanlarında para kaybı eklendi.
* Ardream & CZ & RLB & Bifrost'ta NP bitince otomatik maptan atma eklendi.
* Delos'ta NP kaybı eklendi.
* Magic Anvil açılmama sorunu düzeltildi.
* Trade item çoğaltma sorunu düzeltildi.
* 7F sunucu kapatma bugu düzeltildi.
* Üstten geçen duyuru komutu eklendi.
* USKO yazı boyutu ve tipi eklendi.
* KnightOnLine.exe bütün virüslerinden arındırıldı. (kolay oldu
* Skill TBL'leri koruma altına alındı erişimi engellendi.
* mss32.dll koruma altına alındı erişimi engellendi.
işte paylaşılan kodlar düzenlediğim eklediğim bir kaç şey sonucu ortaya bu çıktı opcode yi sadece ko.exede bulamadım yoksa onuda değiştiricektim, yakın zaman içinde onuda ekleyip güncellicem.
aslında daha gelişmiş birşey yapmıştım fakat yaptıgım exeyi ko.exe ile birlestirince virüs olarak görünüyordu buda şüphe uyandırmasın diye yaptığımı sildim.
Download:
File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server
( Rar Pass: Nero )
Not: Yukarıda yazdığım özellikler orjinal 1351 ebenezer ile düzenlediğim ebenezer arasındaki farklardır, dosyalar resource olarak knightonline.exeye gömüldü, yani kısacası exe kırılsada bir kazancı yok. knightonline.exede virüs görünüyordu bunun sebebi tam olarak unpack edilmemiş olmasıydı tam olarak unpack edildi, virüs 0 kodlama hatası görünüyor 2 tane oda sorun cıkarmıyor.
Allahtan ilk yaptığım sistemi koymamışım allah bilir onada pc yi cökertir falan derlerdi.
Virüs taraması (Packlı exe)
http://www.virustotal.com/file-scan...37221955fe0bac968648ee7995dae29532-1281482458
Virüs taraması (Packsız exe)
http://www.virustotal.com/file-scan...14b45b9d6e8f35f069bd36d71c2049925d-1281482892
bide diğer 1351 packsız exeleri taratın bide benimkine bakın diyorum temizledm diye adam windowsa yaydı şimdiden zararı olmayan şeyi :haha:
Son düzenleme:
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!