Farm Server XANTARES ONLINE, OYNAMAYIN!!! ITEM DAĞITILIYOR!!

racingwheel

Active Member
Reaction score
8
MERHABALAR.

BAHSI GEÇEN SERVER PANEL ADRES: http://xantaresonline.com

SERVERDA 300 GEMDEN 1 TANE UNIQ ATMAZKEN, BIR KULLANICI DA +1 COC GÖRMEM ÜZERİNE ADMINE SORU SORDUM, NEREDEN GELİYOR BU ITEM? NASIL OLABİLİR BU? ŞEKLİNDE.

KENDİSİ BOSSTAN DÜŞRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ. DİREKT +1 Mİ KOYDUNUZ BOSSA DEDİM? HANGİ BOSSTAN DÜŞTÜ ACABA DEDİM. İLK OLARAK LESATH DEDİ. SİTESİNE GİRİP ARAŞTIRDIM VE LESATH'DA YALNIZCA CS DROBU VAR. VE SONRA KIVIRDI "AAA CS SORDUNUZ SANDIM:))" GİBİSİNDEN. SONRA BEN DE ÜSTELEDİM VE "AAA ŞİMDİ HATIRLADIM DEVA'DAN DÜŞTÜ". DEVANIN DROBU PANELDEN KONTROL EDİLMİYOR, BU YÜZDEN DEVA DEDİ.

SERVERDA 4 GÜNDÜR OYNUYORUM, ORTALAMA 10 SAAT ONLINE'IM ANCAK 1 KERE BİLE JR GÖRMEDİM :D HADİ JR OLDU, 15 USERLE NASIL KESTİN DEVA BİRD'İ ??? BUDA BİR MUAMMA.

KENDİSİ LOGLARI KONTROL ETTİĞİNİ FALAN SÖYLEDİ. AMA TABİ YOK ÖYLE BİR ŞEY.

ZATEN +1 TAKI UPGRADE %15 ORANINDA. SERVERDA COC SAYILI. ÇOK ZOR DÜŞÜRMEK FALAN. 3 TANE TOPLADIN BASTIN VE %15 IHTIMALE BİLE TUTTU... YERSEN ARTIK.

BUNLAR DA BAZI SS'LER.

g6OP03.png

r1O0k7.jpg

LDbvzj.jpg

7D6Bn5.jpg

1EJpWA.jpg

PM'DEKİ HER KONUŞMAYI DAHİL ETMEDİM, GENEL HATLARIYLA ANLAŞILMIŞTIR SANIRIM.

OYNAMAYIN!

konu güncel!!!! AYNEN ÖYLE KARDEŞİM HER TÜRLÜ YARDIM VAR SERVERDA 300 kişi var 295 i BOT ! 5 para etmez.

Serverde item yardımı yapıldığını pek düşünmüyorum ama olabilir de. Server gayet güzel monster stonelerden skill açma itemleri, düz takılar ve old takılar çıkıyor. Uruklarda güzel buss atıyor, pk varmı dersen yoktur.

Dediğin gibi droplar gemlerden zor çıkıyor fakat bifrostta dark gemler uniq itemleri kolayca atıyor.
Devadan +1 takı attığı doğru bu arada jr de +0 takılarda normal gem atan yaratıklardan çıkıyor ama şöyle bişey var bu Apocalipseyi gösteriyorsan o her serverde gmlere yakın yalaka birisidir :) İtem pus yardımı yapılması şaşırtmaz beni ve karaktersizdir tam olarak :)

Logları kontrol ettiğini söylüyor fakat yalan hepsi. Ben adama millette 60 tane scroll nasıl geldiğini soruyorum adam diyor önceden bug oldu bunu düzeltmek için naptın diyorum, not aldım 29 unda düzeltilicek fln diyor dedim atsana bende bakmak istiyorum diye notlara, önce tamam vericem dedi facebooktan mesaj attım bekliyorum filan yazdım yok sakin ol şöyle böyle lafı sen yapamadın diye böyle sinirlisine getirdi , sende bug olmadı diyemi böyle söylüyon felan filan yok paranı geri ödiyim şöyle yapıyım bi üstlere çıkmaya çalıştı. Notları atma olayını geçiştirdi bu sayede. 5dk sonra orospu çocugu event yaptı not fln yok log okuma yok kafasına göre ban var sadece. Bu arada takılar 2 tanede bir geciyor bazen 4 te 4 geçiyor bilgin olsun.

Benim ban yeme şeklimde uruklarda genieye bırakmıştım çarı ben başında yokum gelmiş bana -sa yazmış, üstüne çarı kesmiş, ardından ban atmış.
Kastığım itemler götüne battı sonuçta adamın ban atması normal. Girmeyin şu itin serverine itin götüne girsin gene girmeyin. Server oynanılabilir ama admin anlık ban atmalarıyla ünlü söyliyim. Log okuması yok, serveri düzeltmesi çok çok pus için geçerlidir onuda para için yapıyor :)

Geri
Üst Alt