HomeKO XenaEmpire.com|2V2-8V8|Genie Ücretsiz-Farm|83/1|#XENA|v.23xx HOMEKO|Official 15 Haziran 20:00

Bütün serverlar birbirinin aynısı gözüküyor. Buarada anlatılanların hepsi oyuna dair, OYUNDA HERSEY PARAYA DAİR. Oyundan tiksindim yemin ediyorum. Hersey paraya dayalı. Potundan tutunda, krowazina, mattockuna, robuna, torbasına, yok bankası, yok kitlemesi, yok premiumu, yok trinasi, yok scrollu, yok oto kutusu. Bu nedir arkadaş oyun nerede? Oyuna dair ne var burada. Herşey PARA PARA PARA. Rekabet adalet sıfır. Sultanwar oynuyordum yemin ediyorum tiksindim oyundan. Eskiden ne KO böyleydi ne PvP serverlar. Adim atamiyorsunuz para yagirdirmadan. Bahsettiğimiz paralar da 5-10 lira degil he bin, iki bin tl. Birde TL ile item satarsiniz ohh miss. Samimiyetsizlik diz boyu. Ben tek paket aylık maks 20 TL olan, adaletsizlik olmayan, rekabet şansının olduğu bir server arıyorum. Kaziklanmadan, enayi yerine koyulmadan, sonraki adımda cebimden ne kadar para çıkacak diye düşünmeden OYUN oynamak istiyorum. Bu kadar basit OYUN!

Sizleri Aramızda Görmek istiyoruz.
Kopanel : XenaEmpire.Com
Forum : Forum.XenaEmpire.Com
Facebook : Fb.com/XenaEmpire

Yazdıklarıma cevap alamadığıma göre burası da tamamen paraya dayalı bir Server. Beyler dağılın.

Fake hesaplardan atılan yorumları kaale ALMAYINIZ! Gerçek kullanıcıların yorumlarını dikkate ALINIZ!

Geri
Üst Alt