XLarge Empire - Penthos (07 Eylül 21:00) - Breth/Piana - Low Middle Scroll - BDW - FT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan0808
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: XLarge Empire - Penthos (07 Eylül 21:00) - Breth/Piana - Low Middle Scroll - B

frqpasa31
win32 hatalı amq. senın yapacagın clienti sikiyim

Sora Sora bağdat bulunur demişler.
Sorsan cevab veririz.Küfür etmene gerek kalmaz.Client Çıkarırken hata alıyorsan winrar programını güncelle.Winrar 5.0 yap

Cevap: XLarge Empire - Penthos (07 Eylül 21:00) - Breth/Piana - Low Middle Scroll - B

Serverın açılmasına saatler kaldı . Clientiniz hata veriyorsa winrar güncelleyin .. serverı hem yapım aşamasında hemde betada deneme şansı buldum müziği bile özlemişim eski tatları yeniden almak güzel ayrıca oyun içinde map yardımı droplist bdw ft sorunsuz ve çok güzel .

bizde fantasyaleko ve CECEN olarak burdayız uzun süredir oynamıyorduk iyi olucak bu yanlız okçuyuz biz sağlam olsun okçular
:-:

cecen1991
bizde fantasyaleko ve CECEN olarak burdayız uzun süredir oynamıyorduk iyi olucak bu yanlız okçuyuz biz sağlam olsun okçular
:-:

Teşekkürler hoşgeldiniz.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Konu Güncel Bülent basqan

Son 35 Dakika

Swift scroll - buff scroll falan düşecek mi worm tarzı canavarlardan yoksa power up store için mi onlar.
Ve kasılma durumu nedir level-kesilmesi geren canavar falan sırası var mı ?

Muchachos Amigo
Swift scroll - buff scroll falan düşecek mi worm tarzı canavarlardan yoksa power up store için mi onlar.
Ve kasılma durumu nedir level-kesilmesi geren canavar falan sırası var mı ?

Hayır düşmeyecek onlar PUS itemi.Sundrieste XLarge Cakeler Olacak Hp,Def,Sw

​iyi akşamlar saat 21:40 hala açılmamış kardeşim sözde 21:30 da açılmıycakmıydı ?

Prince0fDe4th
​iyi akşamlar saat 21:40 hala açılmamış kardeşim sözde 21:30 da açılmıycakmıydı ?

Server 21:00 da açıldı.

Kkonu Güncel baskan

foruma uzun süredir girmiyodum tam bırakmıştım oyunu sayende yeniden başlıyorum :)
Hayırlı olsun

beklediğimiz gibi bir server olmadı. serverda 400 on varmış snmaster(gm)den öğrendim user yok. goblin bastık 5 taneden 3ü fp oldu :) sword breaker bastım 3 taneden 2 si +7 bumu myko kardeşim? neyse oynıycaklara iyi oyunlar casper ve hp bırakıyoruz biz

10061 hatası çıktı şimdide =)

Server gayet zevkli arkadaşlar , tam myko 3 günde rahat rahat 60 olunacak bir server.
İtem konusunda da gayet mantıklı droplar var , sundireste de solo oynayacak kişiler için 720 buff 120 ac sw sc falan var.
Slot basma zevki oluyor.
Goblinlerde sadece goblin kestiğinde iyi exp veriyor onun dışında cz de dts harpy deru apostlar iyi exp veriyor.
Öğlen kullanıcı sayısı tahmini binlerde olur çünkü akşam geç saatlerde açılmış bir server bu.

İyi oyunlar.

çok güzel sallamışsın. deru 7kexp veriyo luferdeki goblinler 7.2k exp veriyo.goblinler tek yiyo ve 1slotta 10 tane var sence çok mantıklı bir mykomu? adamlar koxpa bırakıp 50 oldular.1000lerceymiş :) snmastera pm attım kendisi dedi açılışta 400 on var dedi :D

çok güzel sallamışsın. deru 7kexp veriyo luferdeki goblinler 7.2k exp veriyo.goblinler tek yiyo ve 1slotta 10 tane var sence çok mantıklı bir mykomu? adamlar koxpa bırakıp 50 oldular.1000lerceymiş :) snmastera pm attım kendisi dedi açılışta 400 on var dedi :D
Yanlış bilgi verme.Gece saat 3 olabilir yada o saatlarde girdim oyuna ozaman 400 user vardı açılışta 400 user var gibi bir şey söylemedim.

Geri
Üst Alt