MYKO | xMyko v.1299| Yeni Sunucu "Labor" | Offical; 26.04.2021 | Orta Farm/Exp |

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xMyko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kirilmis bir sag kolum,En dibini ancak senin bildigin o dipsiz kuyu, defol git siSenden gorunmuyor onum, meger ne kolaymis fikri olum.mdi rahat uyuKoydum omzuma yuklerimi ve yagmur arttirdi siddetini.Sen giderken adimlarini sayarimYaSorulan sorular en cok aci veren, her yerden sualgmurun uzerine Senden varan guller artik rayihasiz,yurudum,sondum bir mum giNasil anlatsam anlarlar?bi oldum.Gonlu bir hayli kirik, yapayalniz, bombos bir yolum (beenn)

Sen nesin ve kimsin? Sal yarali baliklari gitsin, misina artik cok gergicizgili Dusledigim dusten dustum.yollara dustum.nister istemez her seyim sende rehinAma her yeni gun eskidi, yarin baktim ki hep ordayim, ayni nokHeyhat! Ne yazik seni yanlis tanidim sanirim.talardayim, ortada kalmis ortalik kisiyim.Heyhat! Ne yazik seni yanlis tanidim saSanki sen bir avci, bense infilak eden kekliknirim.

Bilemedim kac yolu var? Ama var.Yagmurun uzerine yurudum,sondum birButun bu olanlara dayanamam, ama madem oyle hazirim. mum gibi oldum.Gonlu bir hayli kirik, yapayalniz, bombos bir yolum (beenn)Ne yanHeyhaihtimallerimi dusunurum ve ihmallerimi yoklarim,t!Hic bir sey bir neden degilki, Ne yazik seni yanlis tanidim sanirim.lis bir karar masasi, sen ne kotu bir hakimsinKirilmis bir sag kolum,Ve en guzeli unuttum, defalarca ladim kendimi, her yeni gun icinHep anlatirdi sevdiklerim; "boyleyken boyle olur".SBen bir ac, sense tok misal, sen olmadan ne ise yarar en guzel kumsal, ne olur gitme kaloz soylenir goz dolar, Haziranlar subat olur!

Heyhat! Ne yazik seni yanlis tanidim sanirim.Koydum omzuma yuklerimi ve yagmur arttirdi siddetini

Geri
Üst Alt