Xp Mi Vistamı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Necro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xp & Vista Hangisi?

• Xp Tabiki

Kullanılan: 183 84.7%
  • Vista hö

Kullanılan: 33 15.3%

• Kullanılan toplam oy
    216
Cevap: Xp Mi Vistamı

Xp Enaz 4-5 Sene Kadar Daha 1 Numara Olmaya Devam Eder Cünkü Suanki Bilgisayar Kullanıclıarının %90 ı XP İle Öğrendi Bilgisayarı Ve Bundan Vazgecmeleri O Kadarda Basit Olmayacak ;)

Kullanıs Stili Olarak Xp Daha Basit.

laptopumda 2gb ram varken zorlaniyordum vista da cünkü ekran kartim 256mb nin üzerine turbocache den dolayi 700mblik falan bi alan ayiriyordu ve rami kullandirtmiyordu bu yüzden ram %45-%50 kullanimda oluyordu her an. fakat rami 4gb ye cikarinca inanilmaz bir performans artisiyla karsilastim bu durumda asla xp kullanmam :D

herkese tavsiyem vista da performansi zorlamak istiyorsaniz 256 bile olsa ram artisina gidiniz cok önemli. suan sistem bosta iken ramimin sadece %10u kullaniliyor ne kadar kasarsam kasayim autocad 2021 da en agır cizimleri dahi yaptim tik demiyor :)

tabiki xp, vistada çok gereksiz efectler var :p

vistaya geçicez ßizde artık 3 gb ram den fazlasını desteklemior xp 5 qb yapmayı düşünüyorum tek slotum kalıcak ama olsun :F

400 GB ram im olsa yine vista kurmam :D 4Ever Xp

senin pc kötüdür demeyin CrySis i yüksek çözünürlükte bitirdim

Vista benden uzak olsun.Cehenneme direk olsun.Hiç vistayı kullanmadım , kullanmamda. XP ve 98 kullandım.Forever xP.Vistayada protesto edelim vistaya hayır , xP'ye evet ;) :)

eğer 2gb + ram sahibi iseniz 4870 gibi ekran kartına sahipseniz vista derim vista dx10 destekli olduğu için oyun grafikleri çok azgın :D

Vista Şirketine Şikayet Eden Bile Olmuş o Yüzden XP tabikide Vistayı Çıkarmaları Kötü Oldu :)

vista şirketi zuahahah :D microsoft inc. olmasın :sakalli:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt