Cevap: Xp Mi Vistamı
orta
vistanın skinleri güzel ama k.o vs çalışmıo xp nin de skinleri biraz kötü
orta
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
başıma ne geldiyse vista yüzünden geldi.Vista olmasaydı şimdi neleri yapmıştım ben ama login serverımız vistada çalışmıyor malasaf !
şimdi sinirliyim çünkü yanlışlıkla vistayı seçtim .. CEVABIM HER ZAMAN XP !!!!!!!!!!!
IIS Yuklenmiyor > ASP Çalışamıyorum
Yönetici Problemi Var >Projeler karışıyor :S
ÇOOOOK Dandik VistaZaten verdiği güvenlik xp ye update ile geliyor.XP ve Vista aynı update i kullanıyor .. Bu salakça şeyi çağa ayak uydurmak için yaptılarsa,içimizde yaşadığımız çağın teknoloji değil,gerizekalılar çağı olduğunu zannediyorum ..
o sadece 64 bitlerde olur.32 bitlerde alırsın direk mavi ekranı , 2 sn sonra pc reset![]()
IIS vista ultimate'de yüklü geliyor, IIS 7.0 süper stabil çalışıyor, yönetici problemi yok SP1 yükle, denetimi devre dışı bırak...
Sadece 64bit'te falan olduğu yok 32bit te de aynı 64te de, denedim, gördüm...
----------------
Dinlediğim Şarkı : Slipknot - Scream
Xp nin sistemlerimize oturması için daha bir kaç yıla ihtiyacımız var. 98 den xp ye geçişteki sorunu daha hızlı bilgisayarlara geçerek atlattık.
Şu anda Türkiye de kullanılan bir çok bilgisayarın ram kapasitesi 512/1024 max 2048, bu düzey 1024/2048 max 4096 civarı olacak nasılsa bir kaç yıl içinde. Durum böyle olunca Vista nın kasma sorununu gidermiş olacağız ve yeniliklere açılacağız.
Tabi dış ülkelerde bu durumları çabuk aştıkları için türkiyenin teknolojiyi geriden takip ediyor mantığı doğrulanmış oluyor![]()
arkadaslar vistami xp mı diye bir konu açmasınız ama ben vista derim cunku elinde sonunda vistaya gecilecek o yuzden bir an gecilip nerde ne hata veriyor gibi hatalarla gozebilmemiz daha i,yi olur
TECAVÜZ KACINILMAZSA ZEVK ALMASINI BİLECEKSİN elinde sonunda vistaya gececez![]()
bunu neye dayandırarak söylüyorsun anlamadım.vistada çalışan her program xp dede çalışıyor zaten vista xp nin geliştirilmiş hali.Yani ;
Vista program > XP de çalışır
XP Program > Vistada BELKI çalışır
bunun garantisi yok.Ayrıca microsoft 20xx de xp kaldırılacak diye birşey söylemedi.Şuan eski şirketlerde 98 bile kullananlar var.Bu bir yasak değil,gereksinimdirNerde ne hata veriliyor mesajlarında microsoft yardım ediyor kendi sitesinde ama yazılım ve donanım sistemleri ne kadar geliştikçe,hatalarda o kadar artıyor.Senin aldığın vista programı,başka bir vista sürümünde çalışmıyor.Haydi al sana bir hata daha
Vistanın xp den daha fazla sürüm var ve buda vistay daha da karıştırıyor ..
Tavsiyem xp de kalın.Vista kullanıyorsanızda bir xp cd si alıp yükleyin,daha memnun kalacaksınız,garanti veriyorum
Bende 1024 ram var ve vista ultimate 32bit kullanıyorum.Hiçbir şekilde kasma yok.Hatta xp de daha çok kasıyordu çünkü xp de güvenlik az olduğu için en ufak zararsız bir virüste bile rami meşgul ediyor ..
biraz haberleri takip etseniz mecbur vistaya geçmek neden kalacaısınız anlarsınız
6 mayis 2021(tarih yanlış olabilir 2021 kesin ama)
windows xp destegi ye guncellemeyi kesecek o zaman xp xp dersinxp guncelleme yapın xp destegi verin diye microsoft mahkeme acarsın artik
biraz haberleri takip etseniz mecbur vistaya geçmek neden kalacaısınız anlarsınız
6 mayis 2021(tarih yanlış olabilir 2021 kesin ama)
windows xp destegi ye guncellemeyi kesecek o zaman xp xp dersinxp guncelleme yapın xp destegi verin diye microsoft mahkeme acarsın artik
gidip dandik bilgisayar alıyorsunuz ucuz olsun diye sonra yeni bir şey cıkıyor bilgisayarınız kaldırmıyor ondan sonra vista kotu xp güzel diye laflar ediyorsunuz kedi uzanamayacagı ete mundur dermiş hikayesi
güncellemelerin hiçbir anlamı yok.Eğer öyle birşey olursa dünyadaki bütün pw serverlar kalkar.Çünkü hiçbir private oyun dosyaları vistada çalışmıyor
Ben zaten oyunda hata verdirdiği için güncellemeleri kapatıp kullanıyorum.2021 gelsin,vistaya dönen fatih ürek olsunVista alışanlara kolay,ama hiçbir zaman vistayı tam olarak kavrayamazsınız.Çıktığı ilk haftalardan beri kullanıyorum ve bilmediğiniz birçok özelliği çıkıyor .. Hiçkimse kimseye mecburiyetten başka bir işletim sistemi kullandıramaz.İsterse microsoft olsun hiç fark etmez.Vistayı çıktığı ilk haftadan hackleyenler oldukça,bu xp hiçbir zaman ölmez.Çünkü bu update lerin xp ye entegresini elbet yaparlar
salak salak konuşma.bilgisayarın 32 gb ram de olsa , 1 gb da olsa işletim sistemini desteklemeyen programı çalıştıramazsın.Bunu benden daha iyi biliyorsan,git kendini köprüden atBen vistayı yazılımları desteklemediği için sevmiyorum,pc yi yavaşlattığı için değil !
biz burda pw serverlar için konuşmuyor git server boardlarımı araştırsın yavrucum kaç gb ram destekleri var sana bunu diyorum kaç tane cpu slotu var git biraz araştır ama turkiye sitelerinde degil
bende burda pw serverlar için konusmuyorum.vistanın desteklemediği yazılımlar için söylüyorum.Araştıracağım hiçbiryer yok çünkü araştırdıklarını ben zaten biliyordum. Konumuz işlemci veya bilgisayar hızı değil saptırma.
Ben sana diyorumki ;
"Vista çoğu yazılımı desteklemiyor,sevmiyorum xp kullan"
Sen diyorsunki ;
"Git nereyi araştırırsan araştır"
Sence bu mantıklımı ? Bana XP programlarının Vistada çalışması için gereken update veya eklentiyi ver,nerdeysen gelir bulur anlından öperim.2021 gelincede göreceksin,xp kullananlar vista kullananlardan daha çok olacak.Sen microsoft un vistayı şişirmesiyle biraz gaza gelmişsin ama vista hiçte öyle tahmin ettiğin gibi değil.Farklılık olsun diye sadece görüntü değiştirmişler.Bak sana bir dezavantaj daha :
Şuan çoğu pc virüsleri xp devrinde yazılmış.Vista işletim sistemine bulaştığında yapacakları vistaya uymuyor ve çakışıyor.Amacının dışında şeyler yapıyor ve bu yaptıkları şeyler vistada daha çok zarar veriyor.XP de sadece mouse u kitleyen bir virüs,vistada mouse u siliyor ve mouse silindiği için vista açılmıyor.Böyle salakça güvenlik önlemleri içeren bir işletim sistemini hala bana savunuyorsun.1.5 senedir vista kullanıyorum daha deneyimliysen böyle konuşmazdın .. Yavrum mavrum diyede hitap tarzını hiç beğenmedim,tek tuşla forumdan uzaklaştırabilirim.Bu şuan seninle yaptığım tartışma yüzünden değil,forum yönetimindeki bir kişiye laubali davranıştan olur ..
ben microsft kullanmıyorumben linux kullanıcısıyım dostum ama windows kullansam vista kullanırım
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.