Xskip sorun yardım edermisiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan salih903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

salih903

Member
Kas
643
0
Xskip.net den aldığım xskip lisansımı aktiv ettim herşeyi yapmama rağmen sunucuya bağlanmıyor sunucuya bağlan butonuna tıklayınca öyle kalıyor destek için mail attım ama onlarda çok boş vermişler hiç destek yok sizlerden birisi yardım ederse çok makbule geçer...

adsızxx2..jpgadsız x1..jpg

Ekli dosyalar

• adsızxx2..jpg
    adsızxx2..jpg
    102.1 KB · Görüntüleme: 8
  • adsız x1..jpg
    adsız x1..jpg
    97.8 KB · Görüntüleme: 6
Cevap: Xskip sorun yardım edermisiniz

ekledim ama daha girmedin galiba başka çözümü olan varmı

yardım edecek 1 kişi yokmu :S aldığıma pişman oldum gerçekten xskip yardım 0

arkadaşlar kimsemi anlamıyor sunucu bağlanmama sorunundan port mu açıcaz

XSKip tam sistemini bilmiyorum fakat,
Kayıt olduğun sisteme yüklemen lazım sistemi ve o ipye bakar yani şöyle sana bi kullanıcı adı şifre vermiyor sen ne yapıyorsun ip adresini yazıyorsun sunucu bakıyor bağlanan ip adresi ile yazılan aynı mı bir de bu ipnin lisansı var mı ama sen oraya no-ip linki yazmışsın karşıdaki sunucuya o gidiyor bağlanan ip ise 88.66.... şeklinde..
Neyse yapabileceğin tek şey şudur;
ip-adress.com a giricen ip adresini xskip e yazıcan tabii önce bu sitenin verdiği ip adresini xskip.net ten düzenlicen ki xskip sana sanırım belirli aralıklarla ip değiştirme izni veriyor static ip olmadan alman çok yanlış olmuş bu dediğimi yap ama modeme oldukça az rest atmaya bak.
Xskip in gerçekten de desteği yok o nedenle kendin ne yapabildiysen..
Son olarak en kısa zamanda ttnet e gidip static ip yaptır aylık 1-2 tl alıyorlar sanırım bu sorununu çözer.

arkadaşım yardımın için saol ama senin dediğini denedim ve xskipten no-ip üzerinden lisans alan çok var bende senin gibi yaptım ıp numaramdan lisans aldım ama yine pc de lisans aktifleştirdiğimde oluyor yani pc deki programa ıp lisansımı yazınca tebrikler lisansınızı aktifleştirdiniz diyor ama sonra sunucuya bağlam diyorum öyle kalıyor bağlamıyor

Geri
Üst Alt