ya ebenzerle aiserverde sorun var monsterler filan dolmuyor ne olr yardımm :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LoVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

LoVe

Member
Ocak
286
1
arkadaslar aiserverle ebenezeri calıstırom ama monster filan dolmuo yanda o yudende startta gelmio ne olur yardım fotodanda gordunuz gibi oluyor nasıl duzeltebilrim lutfen yardım edin 3 gudr urasıom
h ttp://img17.imageshack.us/img17/1430/dasdasdv.jpg şimdiden saolun h deki boslugu s,lerek bakarsanız sevinirim

Cevap: ya ebenzerle aiserverde sorun var monsterler filan dolmuyor ne olr yardımm :(

Bilgisayarındaki herhangi bir antivirüs vs. gibi program yüklü ise kaldır onları . Çünkü ebenezerin okumasını engelliyor o tür programlar. Güvenlik duvarınında kapalı olduğundan emin ol .. !

Cevap: ya ebenzerle aiserverde sorun var monsterler filan dolmuyor ne olr yardımm :(

Sadece ebenezeri sağ tıkla özellikler de ordan uyumluluk tan büyük ihtimal windows 95 yazar onu sıra sıra değistirip dene %100 Olucaktır

kardes 2 nizin dediginide yaptım ama hala olmadı :( baska bişeyden kaynaklanabilrmi acaba luftenn yardınnnn edinn şimdiden teskkurler

Geri
Üst Alt