Yakında Sizlerin Hizmetinde olacak olan 1534 Serverden Kareler.

Cevap: Yakında Sizlerin Hizmetinde olacak olan 1534 Serverden Kareler.

Kısa Zamanda Acılırsa Sexyko Meraklıları Türk Yapımı Birşeye Katkıda Bulunur Herhalde

Şu şifreyi kırdırdınız mı neymiş şifre merak ettim doğrusu bu kadar zeki adam ne koymuş şifreyi asdasd mi :D

BU RESİMDEN ANLADIM Kİ EMÜLATÖR GİBİ GELDİ BANA DİKKAT EDERSENİZ

SOL TARAFA BAKIN NPC LER YOK GEREKLİ NPC LER KOYULMUŞ

EMÜLATÖR EDİTLEDİNİZ .. SANIRIM

CEVAP BEKLİYORUM ..

Dosya Emülatör diye bi şey değil Usko maradon düzeninde sadece gerekli npcleri koyduk gerisini sona bıraktık.

ya aramızda geçen o kadar şeyi bi kenera attım tek bi soru sorcam
şevkide şu an sexyko nun 1534 exesi ile giriyo
sizde o exe ile giriyosunuz, neden bi kişi çıkıp kendi yapmadı 1505 exesine falan, 1505 oldu bravo 1705 1805 geçin bari o kadar geliştirdiyseniz 1505 te kalmamalı

Biz sexyko nun client exesi ile girmiyoruz. Bildiğimiz 1506 usko client kurup 1534 e kadar çekip 1534 usko clientin exesinin unpackli hali ile giriyoruz. Ki bu serveri açtıktan sonrada 1705-1800 üzerine çalışılacak.

Hayırlı Olsun Bakalım,Sunucunuzu İyi Seçin veya Kendiniz Yaratın Aksi Halde,BOKU çıkar.

Hayırlı Olsun Bakalım,Sunucunuzu İyi Seçin veya Kendiniz Yaratın Aksi Halde,BOKU çıkar.

Yaratmak demeydin keşke :) Neyse ama doğru dosyalar değerli.. Kimin ne yapacağı belli olmaz..

yaz bitmeden sorunlar çözülüp açılsa en azından

Son düzenleme:

Bu Özelliklerin Hepsi Gerçek Çünkü Bizzat Girip Usko Moradon Arena Gibi Yerlerde Ws Attık Skiller Usko Still İtemler Rebirthler Phtos Glove Valkyrie Felan İşlevleri Sorunsuz :) Bide Pk Attıgınızı Düşünün. :) Npclere Gelince Hepsi Yerinde Deyil Sadece Ondan Bazı Npcleri Koymuşlar Gerekli Diyerlerini Koymamışlar. Bu Arada Bu Filesleri Nazif Abi Ve Nurettin Abi 0 dan Yazdı Gibi Bişey Heryer Buglu Günda 10 - 20 Tane Bug Fixlediler Rahat Bir Aydır Fixliyolar.

Son düzenleme:

bu filesler leaked 1.081 . anlayan insanlar geliştirebilir bi kaç sorun var gibi bende Aİ serverla ilgili. sorunu aşayım linklerle birlikte paylaşacam herkes geliştirsin dosyaları.

Kısa Zamanda Acılırsa Sexyko Meraklıları Türk Yapımı Birşeye Katkıda Bulunur Herhalde

mutlak katkıda bulunur :) orda paypal üzerinden cash satışı felan oluyor burda havale sistemi felan olursa millet burdan da alabilir çünkü birçok kişinin internet ve paypal hesabıda yok kullanma bilgiside :)

Tebrikler arkadaşlar

BU RESİMDEN ANLADIM Kİ EMÜLATÖR GİBİ GELDİ BANA DİKKAT EDERSENİZ

SOL TARAFA BAKIN NPC LER YOK GEREKLİ NPC LER KOYULMUŞ

EMÜLATÖR EDİTLEDİNİZ .. SANIRIM

CEVAP BEKLİYORUM ..

Emulator senın ilgi alanın olabilir ama trpvpnin ilgi alanına girmez :)

mutlak katkıda bulunur :) orda paypal üzerinden cash satışı felan oluyor burda havale sistemi felan olursa millet burdan da alabilir çünkü birçok kişinin internet ve paypal hesabıda yok kullanma bilgiside :)

umaykut oynayanlar bilir(bitek web üzerinden onu oynadım popmundodan sonra :D) kontor ilede cash tarzı kristal alınabiliyodu sanırım türkcellde araştırma yapılsa böyle bir destek sistemi olur :)

umaykut oynayanlar bilir(bitek web üzerinden onu oynadım popmundodan sonra :D) kontor ilede cash tarzı kristal alınabiliyodu sanırım türkcellde araştırma yapılsa böyle bir destek sistemi olur :)

mobil ödeme sistemlerini arastırdıgımızda şirket statüsünde olmamız gerekiyor oda zamanla olur. Şuanlık paypal, havale, ptt çek seklinde ve bayi k-esn sistemi seklinde yapmayı düşünüyoruz.

xD Artık usko bitti diyebiliriz arkadaşlar :D

mobil ödeme sistemlerini arastırdıgımızda şirket statüsünde olmamız gerekiyor oda zamanla olur. Şuanlık paypal, havale, ptt çek seklinde ve bayi k-esn sistemi seklinde yapmayı düşünüyoruz.

Kardeş en kısa sürede açmaya bakın çünkü sexykonunda farm serveri gelebilir onlarda üstünde çalışıyo. Biz her zaman arkanızdayız yeter ki açın user olarak geliriz. Fakat sexyko önce açılırsa Türklerin çoğu oraya yönelir. Sonra siz açarsınız kastık artık geçemeyiz falan derler . Önce açmanız sizin açınızdan daha iyi olur. Olabildiğince hızlı çalışmaya çalışın derim. :) Kolay gelsin..

Bu server açıldığında ilk olarak pk amaçlı sonra zor mu olucak yoksa direk zor servermi açılıcak _??

Güzel görünüyor. Herşey bitip server açtıktan sonra, kendi çıkarlarınızı fazla üsteleyip yanlış işler yapmazsanız daha güzel olucaktır.

'aga senin at sanırım azmış ' kendınızı aşmışsınız =) tebrık eder gozlerınızden operım saygılarla..

Geri
Üst Alt