Yardım ACİLLL l Ebenezer 4'e Kadar Sayıyor l Tüm Herşeyi Denedik !

Konu Yazar

exselansTR

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
264
7
merhaba beyler benim sorun ebenezer 4'e kadar sayıyor hikayeyi anlatam
şimdi dün açtığımızda deneye deneye 9'a kadar saydı ama bu sabah rres aatalım diye kapattık kapanış o kapanış o zamandan beridir 4'e kadar sayıyor (arada 5 oluor) sitedeki yöntemleri (sağ tıkla özelliklerden uyumluluk,ebenezer açılırken aiserver üzerindeki yazılara tıklama,ODBC32.DLL dosyasını ebenezer klasörüne atmak,databaseyi restore atmak) ama hala 4'e kadar sayıyor deli olduk.Makine özellikleri :
Isletim Sistemi : Microsoft Windows Server 2003 Standard Edition SP 1
Teknik Bilgiler :
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU
Q9400 @ 2.66Ghz
2.67 Ghz, 4096 MB of RAM
100mbit download / 10mbit upload internet hizi

Not : formatla xp kur diyeceksiniz xp'de sql server 2000'ni kurarken donuyor,ayrıca xp için ekstradan ücret gerekli lisanslı satın almak gerekiyor !

Son düzenleme:
Cevap: Yardım ACİLLL l Ebenezer 4'e Kadar Sayıyor l Tüm Herşeyi Denedik !

arka arka accan hep denicem butun filesleri yeni den acan 9 kadar sayana kadar

Onu yaptım 7'ye kadar saydı sonra kapadım birdaha saydırdım 9'a kadar saydı ama ai server 7..'de bağlantı koptu yazıyordu tekrar saydırdım 4'e kadar saydı :D

Server Files'ların özelliklerine biraz bakındım..Genellikle Windows Server 2003 Kullanan Arkadaşlarımız Ebenezerin 4'e Kadar Sayması Sorunuyla Karşılaşıyor.
Windows XP 'de Bu Sorun Çok Nadir Gözüküyor..Bende Server Files'ların Kullandığı COMDLG32.ocx Adlı Dosyayı Windowx XP'den Alıp Windows 2003 dekiyle Değiştirdim ve Sorun Çözüldü...

COMDLG32.ocx Sorunsuz Download =>

Fileden.com [Direkt Link]

Rar Pass : byomer-kocuce

Yapmanız Gereken Tekşey :
Rar'ın içindeki system32 klasörünü C:/Windows Klasörürnün İçine Atıp
Gelen "Değiştirilsin mi?" Sorusuna "Evet" Demeniz...

Daha Sonra Ebenezer > Sağ Tık > Özellikler > Uyumluluk > Windowx XP Sp 2 'yi Seçip "Tamam"a Basın.

NOT : Bu Dosya Windows 2003'ün Yapısını ve Çalışma Düzenini Kesinlikle Bozmuyor..Aksine Windows 2003 'de Çalışmayan Çoğu Editor Bu Dosya Sayesinde Çalışır Hale Geliyor.

Eğer Sorun Çözülmediyse Server Files'larınızı Değiştirin.

Alıntıdır.

Son düzenleme:

Server Files'ların özelliklerine biraz bakındım..Genellikle Windows Server 2003 Kullanan Arkadaşlarımız Ebenezerin 4'e Kadar Sayması Sorunuyla Karşılaşıyor.
Windows XP 'de Bu Sorun Çok Nadir Gözüküyor..Bende Server Files'ların Kullandığı COMDLG32.ocx Adlı Dosyayı Windowx XP'den Alıp Windows 2003 dekiyle Değiştirdim ve Sorun Çözüldü...

COMDLG32.ocx Sorunsuz Download =>

Fileden.com [Direkt Link]

Rar Pass : byomer-kocuce

Yapmanız Gereken Tekşey :
Rar'ın içindeki system32 klasörünü C:/Windows Klasörürnün İçine Atıp
Gelen "Değiştirilsin mi?" Sorusuna "Evet" Demeniz...

Daha Sonra Ebenezer > Sağ Tık > Özellikler > Uyumluluk > Windowx XP Sp 2 'yi Seçip "Tamam"a Basın.

NOT : Bu Dosya Windows 2003'ün Yapısını ve Çalışma Düzenini Kesinlikle Bozmuyor..Aksine Windows 2003 'de Çalışmayan Çoğu Editor Bu Dosya Sayesinde Çalışır Hale Geliyor.

Eğer Sorun Çözülmediyse Server Files'larınızı Değiştirin.

Alıntıdır.

şunu yapın mutlaka çözülür ve arkadaşlar ekle yapayım tarzımda şeyler yazmayın burada sorular sorulur ve cevaplar verilir sorun hallolur. Ve aynı sıkınıtıyı yaşayan arkadaşlar bakar çöze msn ver yapayım tarzında geyikleri geçip çözümü yazın ! /bnce\

şunu yapın mutlaka çözülür ve arkadaşlar ekle yapayım tarzımda şeyler yazmayın burada sorular sorulur ve cevaplar verilir sorun hallolur. Ve aynı sıkınıtıyı yaşayan arkadaşlar bakar çöze msn ver yapayım tarzında geyikleri geçip çözümü yazın ! /bnce\
Onuda denedik :icon_eek:

ESKİRMA SİKİLİ YÜZÜNDEN KAPAT HATASI ALIORUM YARDIM ! JunioRRinG_ @ h o t m a i l . c o m

kareli ve karesiz symbol tablelerini boşalt , forumda qa kodları var tekrar gir onları , sonra res kodunu yaz, sonra oyunu aç :)

Geri
Üst Alt