[Yardım]Amfetamin yada alper anlar sanırım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emre_5094
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

emre_5094

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
382
13
aslında sorunum aujart logout olunca kapanıyor, logda ne hata verdiyse değiştirmeme ramen kapanıyor. tavsiye edebileceğiniz db yada server files war mı ?
kullandıgım db seruven editlenmiş hali:

server files bülentss gökhan abi(myst) ile editlediği server files

birde 70 lwl geçince statlar 32 mi ney geliyor bunun prosedürü war mı düzeltmek için

birde mesela ardreamdan ışınlanınca arazi gibi yerde doğuyoz
bunu lufer yada emc yapmak db den mi maplerden mi

biraz fazla soru sordum sanırım ilgilenirseniz tşkler.

Cevap: [Yardım]Amfetamin yada alper anlar sanırım?

procedurelerden biri yada bir kaçı yanlış.aujard logunu görsek bişeler sölerdik.70 den sorası statlar icin malesef su an kesin bir şey bulunmuş değil.bulenteessin db si değil benim db'm bu arada.lufer yada emc yapmak db den kaynaklanır.sana tavsiyem db ni deiştir!

birsürü db değiştim. :)

2021-6-1 23:5, *** 37000, 8144, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Procedure or function ACCOUNT_LOGOUT has too many arguments specified., 117 ***

hata değişiyor. aujart gönderme hatasıyla gidiyor.

amfetamin db atabilirmisin buraya sorunsuz çalısan hiç bişey olmasada olur içinde oyuna girerken hata vercekmi onu çözmek lazım :)

prosedür kodlar böllümünde sorunsuz account_logout prosedürü var ordakiyle kendininkini düzeltebilirsin

procedure den deil sanırım :) anladıgım kadarıyla currentuser den silemiyor table de problem var yani bi dene

Geri
Üst Alt