C Konu Yazar cyberko99 Hunter Ara 209 2 16 Haz 2010 #1 beyler emindatabaseyi kurdum fakat exesi yok onu nerden bulabilirim ??? Databasename: EminHomeKODatabase
beyler emindatabaseyi kurdum fakat exesi yok onu nerden bulabilirim ??? Databasename: EminHomeKODatabase
C Konu Yazar cyberko99 Hunter Ara 209 2 16 Haz 2010 #2 Cevap: [Yardım] Beyler Emindatabase yi kurdum fakat exe si yok ? oyuna giriş için gereken exe ?
cango5395 KiLL4Live. Kas 310 0 16 Haz 2010 #3 Cevap: [Yardım] Beyler Emindatabase yi kurdum fakat exe si yok ? exeyi Server fileslerin olucak Soacs v7 kullanırsan Onunla birlikte Exe verilmekte !
Cevap: [Yardım] Beyler Emindatabase yi kurdum fakat exe si yok ? exeyi Server fileslerin olucak Soacs v7 kullanırsan Onunla birlikte Exe verilmekte !
C Konu Yazar cyberko99 Hunter Ara 209 2 16 Haz 2010 #4 Cevap: [Yardım] Beyler Emindatabase yi kurdum fakat exe si yok ? anlayamadım ya nasıl ?
C Konu Yazar cyberko99 Hunter Ara 209 2 16 Haz 2010 #5 Cevap: [Yardım] Beyler Emindatabase yi kurdum fakat exe si yok ? ben kendim deneme amaçlı kurdum hiç birşey satın almadım
Cevap: [Yardım] Beyler Emindatabase yi kurdum fakat exe si yok ? ben kendim deneme amaçlı kurdum hiç birşey satın almadım
C Konu Yazar cyberko99 Hunter Ara 209 2 16 Haz 2010 #6 Cevap: [Yardım] Beyler Emindatabase yi kurdum fakat exe si yok ? acama login server hatası neden werebilir ? neyi eksik yapmış olabilirim login ai ebenzer au sorunsuz çalıştı
Cevap: [Yardım] Beyler Emindatabase yi kurdum fakat exe si yok ? acama login server hatası neden werebilir ? neyi eksik yapmış olabilirim login ai ebenzer au sorunsuz çalıştı