C Konu Yazar cinsadam Guest 27 May 2008 #1 Buhatayı veriyor neden akynaklanıor nasıl duzeltebilirim yardımlarınızı bekliyorum....
M mjsamet <b><font color="red" >Cüce no : 2 of 7</font></b> Emektar May 843 25 27 May 2008 #2 Cevap: [YARDIM]Ebenezer hatası... :S işin garanti olsun ilk pc res atıp tekrar açmayı dene oolmazsa bütün ip leri 127.0.0.1 yapıp dene olmazsa haber et^^
Cevap: [YARDIM]Ebenezer hatası... :S işin garanti olsun ilk pc res atıp tekrar açmayı dene oolmazsa bütün ip leri 127.0.0.1 yapıp dene olmazsa haber et^^
C Konu Yazar cinsadam Guest 27 May 2008 #3 Cevap: [YARDIM]Ebenezer hatası... :S cık... :S:S olmadı olmadı olmadı :S:S:S pff nie olmuo bu yha :S samet yardım pls
Cevap: [YARDIM]Ebenezer hatası... :S cık... :S:S olmadı olmadı olmadı :S:S:S pff nie olmuo bu yha :S samet yardım pls
Shutup Administrator Yönetici Administrator May 44 71 27 May 2008 #4 Cevap: [YARDIM]Ebenezer hatası... :S görev yöneticisinden kaynaklı olabilir.. pc'ce karşılığı : 15001 portunu bişey kullanıyor. çözüm: 15001 portunu kullananı bul & kapat. Büyük ihtimal : başka bir ebenezer açık. Düzelmiyosa : Geçmiş oşlsun 15001 i kullananı bul.
Cevap: [YARDIM]Ebenezer hatası... :S görev yöneticisinden kaynaklı olabilir.. pc'ce karşılığı : 15001 portunu bişey kullanıyor. çözüm: 15001 portunu kullananı bul & kapat. Büyük ihtimal : başka bir ebenezer açık. Düzelmiyosa : Geçmiş oşlsun 15001 i kullananı bul.
C Konu Yazar cinsadam Guest 27 May 2008 #5 Cevap: [YARDIM]Ebenezer hatası... :S güzel açıklama saolasın bi araştıraım :=)
T Konu Yazar Taylanes Guest 28 May 2008 #6 Cevap: [YARDIM]Ebenezer hatası... :S Pcye Yeniden Başlat Yap Düzelmesi Lazım benim başımada Geldi O şekilde Düzelttim
Cevap: [YARDIM]Ebenezer hatası... :S Pcye Yeniden Başlat Yap Düzelmesi Lazım benim başımada Geldi O şekilde Düzelttim
J JeT0N New Member May 22 0 29 May 2008 #7 Cevap: [YARDIM]Ebenezer hatası... :S Çözümü Bu Deil BendeKinin Aynı Problem.. :S