N Konu Yazar Nody New Member Ağu 3 0 9 Ağu 2010 #1 Selamın Aleyküm Öncellikle > Ben biTane Server oynuyordum Zor Server Çok emek harcadım . Yanlılıkla clienti sildim tekraR yükledim . ftp open file error Diye hata vermeye başladı Giremiyorum SErvere Yardım Edin LütFen !
Selamın Aleyküm Öncellikle > Ben biTane Server oynuyordum Zor Server Çok emek harcadım . Yanlılıkla clienti sildim tekraR yükledim . ftp open file error Diye hata vermeye başladı Giremiyorum SErvere Yardım Edin LütFen !
WillTry Yeni DeVe Ağu 17 0 9 Ağu 2010 #2 Cevap: Yardım EDin kafayı yiyecem Burası Yeri Değil Serverden Kaynaklanan Bişey Oynadığınız Serverlerle Forumu Karıştırmayın.
Cevap: Yardım EDin kafayı yiyecem Burası Yeri Değil Serverden Kaynaklanan Bişey Oynadığınız Serverlerle Forumu Karıştırmayın.
NaCHo New Member Kalemi Kırıldı! Mar 72 0 23 Ağu 2010 #3 Cevap: Yardım EDin kafayı yiyecem ben genede açıklıyım Ftp Open File Hatası Sunucudandır Patchin adı yanlıştır Sen Patchı 1299 Yap tekrar atarken hata veriosa o patchi atla
Cevap: Yardım EDin kafayı yiyecem ben genede açıklıyım Ftp Open File Hatası Sunucudandır Patchin adı yanlıştır Sen Patchı 1299 Yap tekrar atarken hata veriosa o patchi atla