Konu Yazar kommata Member Ocak 432 1 1 Haz 2014 #1 Merhaba demin database indirdim MAP yazıyordu MAP ' ı nereye atıcam ai serveremi ebenzeremi nasıl atıcam içindeki dosyaları silerekmi yoksa silmeden rardaki dosyalarımı atıcam?
Merhaba demin database indirdim MAP yazıyordu MAP ' ı nereye atıcam ai serveremi ebenzeremi nasıl atıcam içindeki dosyaları silerekmi yoksa silmeden rardaki dosyalarımı atıcam?
P poahmet31 Member Nis 90 0 11 Tem 2014 #2 ai servera ve ebenezere de at. silmene gerek yok. kopyala değiştir yap
ko-hosting.com Hesap Askıya Alındı Uyarıları Dikkate Almadı Tem 99 0 15 Tem 2014 #3 kommata' Alıntı: Merhaba demin database indirdim MAP yazıyordu MAP ' ı nereye atıcam ai serveremi ebenzeremi nasıl atıcam içindeki dosyaları silerekmi yoksa silmeden rardaki dosyalarımı atıcam? Genişletmek için tıkla ... İkisinede kopyala yapıştır yap bişey silmene gerek yok
kommata' Alıntı: Merhaba demin database indirdim MAP yazıyordu MAP ' ı nereye atıcam ai serveremi ebenzeremi nasıl atıcam içindeki dosyaları silerekmi yoksa silmeden rardaki dosyalarımı atıcam? Genişletmek için tıkla ... İkisinede kopyala yapıştır yap bişey silmene gerek yok