(Yardım) Sabit ip yapımı ile ilgili sorun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rusti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

rusti

Member
Haz
64
3
Arkadaslar sabit ip yapımı ile ilgili sorunum var, gerekli portları actım, no-ip den gereken adreside aldım fakat sorun suki hala ip yi yazdıgımda modeme baglanıyor yardımcı olabilecek arkadaslar [email protected] eklerse sevinirim.

Cevap: (Yardım) Sabit ip yapımı ile ilgili sorun

Bak ıp programını indirdinmi ıp orda mesela kocüce.no-ip.biz diye almışındır ıp o p programıdna war

evet orda ip yi görüyorum fakat o ip yi yazdıgımdada yine modeme baglanıyor

onLarca Konu Var :(

Portlarının Açık oLduğundan Emin oL..[ Açıcaksın Zaten Portları ]
Anti Virüsü Sil[Başta.]
GüvenLik Duvarını Kaldır.[HerZaman]
SQL Bağlantıya Dikkat Et.
ve No-ip Den [ İp ' i Alınca .ini lere Adapte Et Biter.. ]

Bu Arada Bu Yerimi Burasının :D

http://www.ko-cuce.com/server-dosya...p-i-almak-adapte-etmek-anlatim.html#post53491

Son düzenleme:

arkadas ben usb modemde sorunsuz sekilde kullanıyordum, portların acık oldugundan emin ol demissin onun harici geri kalan herseyi biliyorum zaten ama portları acmama ragmen, no-ip den aldıgım ip yi kullanınca modeme baglanıyor yani sadece portlarla ilgili problemim var, binlerce konu oldugunu bende biliyorum, burasıdan baska yeri olabilecek biyer göremiyorum, database yardım yahut server dosyaları yardıma acıcak halim yoktu benim amacım kopanelime ulasmak, portları acarak, buda wep yardıma girer diye düşündüm.

dostum aynısnı bizde yaşadık sen girdiğin zaman öyle oluyor ama dışarıdan girilince çalışıyor başkaları girince gözükür bide öyle olunca ai server connect fail veriyordu sanırsam öle bi hata alıyorsanda modemşn firewallını kapatmayı dene .. kolay gelsn

Geri
Üst Alt