[Yardım] Valkyrie Bitmek Üzere Son 2 Sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

slmmurat1995

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
May
246
9
eet arkadaşlar Valkyrie I dada gözükür uskodaki Valkyrie kağıdı fln hepsi gözüküyor setide var ama tek sorun üstüne takılmıyor inventory editleyerek takınca üstünde gözükmüyor ama I da Gözüküyor Bunu nasıl çözebiliriz

Cevap: [Yardım] Valkyrie Bitmek Üzere Son 2 Sorun

eğer fulyali nin verdiği konudan eklediysen 70 lwl olman ve master acmıs olman gerekiyor.Eğer oda olmuyorsa kendiniz eklediyseniz, ITEM tablosunda kontrol edin türü armor olması lazım :p

eğer fulyali nin verdiği konudan eklediysen 70 lwl olman ve master acmıs olman gerekiyor.Eğer oda olmuyorsa kendiniz eklediyseniz, ITEM tablosunda kontrol edin türü armor olması lazım :p

bana bir anlatım lazım örn. item tablosunu tbl yapmak bu daha güzel olur tbl ile db farklı bir türlü anlamıyorum bu arada tblde valkyrie yi shell özellikleri ile yaptım ama gene görüntüsü hiçbirşeyi değişmiyor

bende gryphon'ları yapmıstım :)
Ama sorunum seninkiyle aynıydı
giyince charın görünüşü değişmiodu (itemdeki skin kodları düzgün %100 eminim)

Evt Arkadaşlar Bu Sorunu Cözerim Demek İsterdim ama Walla Bilmiom :)

Chrın giysilerini göstermek için item klasörünü çok iyi bilmeniz gerekli size bir itemin gölgesi yani üstündeki görüntüsü için bir kod bu valkyrie warrior pauldron

306001000 Warrior Valyrie Pauldron +0
30600100 Itemin gölge kodu
3_0601_10_0 Buda item klasöründeki hali artık bu büyük bir açıklama :)

gölge kodu ve item kodu tbl de yan yana yazılıo dimi ??*

bide item klasorunu paylaşmıcan mı dual :D

Biraz daha var gölge kodu item tbl de 2 tane yan yana yazan kod soldaki itemin giydigiğindeki görüntüsü sağdaki ise icon görüntüsü :)

ben itemin giyildiğindeki goruntusu ve icon unun kodunu aynı yaptım db ye ekledm tblyi düzenledim ve sonuc giyince def falan filan verio ama charın üstünde gorunmuo :):)
gryphon projesiydi ...
yattı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt