yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrx123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

mrx123

Member
Tem
192
1
db me bir kişi girip kendini gm yapmış bende banladım tabi sonrada şifremi değiştirdim kopanel kurulu ama güvenlik duvarını açık bırakıyorum kimse göremesin die bunu nasıl yaptılar kopanel ile alakası varmı yada başka bir şeymi?

NOt:güvenlik duvarı açık.

Cevap: yardım

bunu ben de düşündüm hatta login,db,admin php lerini www klasörünün içine atmadım:D saolun bilginiz için her zaman siz yardımcı oluyorsunuz nerdeyse elinize sağlık

Trayhoper kankama katılıyorum usko kopanel ve realgamerin kopanellerinde " OR 1 = 1 açığı var

bunları nasıl kapatıcaz www klasörünün içine login atmadım böylemi kapatıcam:D yada alakasımı yok:D yoksa nasıl kapatıcam:S

kopanelden normal şekilde login olmayı dene ben hiç kopanellerle uraşmadım sadece web bilgisi ile bunları söylüyorum :)

eğer login olup mykol sayfası geliyorsa login açığı vardır ..

vallahi ben denedimde üye olamıyorum neden dersen kullanıcı adı yazıyorum şifreyide yazıyorum altta da ıd istiyor sanırım charının giriş ıd si ama o da 4 harftan fazla almıyor:S o yüzden yapamıyorum anlamaıdm gitti orayı

vallahi ben denedimde üye olamıyorum neden dersen kullanıcı adı yazıyorum şifreyide yazıyorum altta da ıd istiyor sanırım charının giriş ıd si ama o da 4 harftan fazla almıyor:S o yüzden yapamıyorum anlamaıdm gitti orayı

kopaneller eski kopaneller üzerine yazıldığı için o 4 harflik yer char silme şifresini yazıyor.Eski kopanellerde bu vardı ve eski versionlarda char siliniyordu.Ama kayıt bölümünde onu kaldıran olmadı :)

yani nasıl kapatıcam şimdi yav bu www klasörünün içine login admin db atmadım sorun kalkmazmı böyle siteye bağlanabilirse benim bilgisayardaki www içinde ne varsa gözükmezmi ona login admin db kaldırdığım için göükmez ve login ile bir bağlantı kuramazlar

söylediğim doğrumu acaba

Geri
Üst Alt