MYKO Yeni bir çağ doğuyor.. ! [WorldofKnight.net ] Best MYKO Server || OFFİCAL LAUNCH 12.12.2021 !

cewap werdıgınız ılgılendıgınız ıcın cok tesekkur ederım. oyunun betasına yetısemedıgımden dolayı oyunun tam ıcerıgını goremedım. bu yuzden bu konuyu burda acmamam gerekıyordur belkı bılmıyorum yanlıs yaptısam kusurabakmayın. 500 buf ve 150 ac olması demek asasların hıc bır eksıgının olmaması demek prıler 54 olana kadar. boyle oluncada battle prıler oyunda pek saglam kalamıcak gıbı hıssettırıyor sanki asaslar biraz daha guclu lucak gıbı sw de?

cewap werdıgınız ılgılendıgınız ıcın cok tesekkur ederım. oyunun betasına yetısemedıgımden dolayı oyunun tam ıcerıgını goremedım. bu yuzden bu konuyu burda acmamam gerekıyordur belkı bılmıyorum yanlıs yaptısam kusurabakmayın. 500 buf ve 150 ac olması demek asasların hıc bır eksıgının olmaması demek prıler 54 olana kadar. boyle oluncada battle prıler oyunda pek saglam kalamıcak gıbı hıssettırıyor sanki asaslar biraz daha guclu lucak gıbı sw de?

Rica ederiz fakat 1500 300 ac gibi sc'ler zaten PUS'da bulunmaktadır 1000 buff gibi scleri koymamamızda ki nedenlerden birisi Priestlerin buffer özelliğinide ön planda tutmak istememiz diğer türlü debuffer ve healler olarak tercih yapıyorlar.Asasların eksiği olmadığın söylemişsiniz ama buffer veya buff sc'siz bir asas ne yapabilecek ki ?

5oRYVd.jpg

Geri
Üst Alt