- Kas
- 971
- 6
✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Yok Kaan Yeni Program Olarak Şunu Düşünüyorum ;
Adını Soyadını Yazıyosun Mesela : Kaan Atici
Anasının Mesleği
Nerde Ne Yapar
Ne Yer
Ne İçer
Hepsini Liste Halinde Çıkarıcak..
Bu Program Senin İçin Biraz Problem Olucak Ama Neyse
RoyalEmpire Yeni Eleman Bulmuşsun Bakalım O Ne Zaman Beni Dolandırdı Diyicek :haha: hö
nse bu saatte senle uraşamıcam
Yok Kaan Yeni Program Olarak Şunu Düşünüyorum ;
Adını Soyadını Yazıyosun Mesela : Kaan Atici
Anasının Mesleği
Nerde Ne Yapar
Ne Yer
Ne İçer
Hepsini Liste Halinde Çıkarıcak..
Bu Program Senin İçin Biraz Problem Olucak Ama Neyse
RoyalEmpire Yeni Eleman Bulmuşsun Bakalım O Ne Zaman Beni Dolandırdı Diyicek :haha: hö
nse bu saatte senle uraşamıcam
[B]Oturum Başlama: 30 Mayıs 2021 Cumartesi
* ' Kaan ([email protected])
* BrateAchpnr ([email protected])
(21:57) BrateAchpnr (21:: agaa
senin
v2 ile
zor server
yapiorum
kaan[/B]
(22:24) BrateAchpnr (22:: la
bro
ai server
atsana
yaratiklar dogdu yazisi
cikmior
senin dbde
(22:28) BrateAchpnr (22:: la
kaan
hadi
** :S
qel senide ortak yapalim
servera
(22:42) BrateAchpnr (22:: xD
tmm
werim
sana
sunucuyu
ayarla aga?
(22:42) BrateAchpnr durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(22:42) BrateAchpnr durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(22:42) BrateAchpnr durumunu Meşgul olarak değiştirdi
(22:43) BrateAchpnr durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi
(22:43) BrateAchpnr (22:: hea?
bekle daha devamıda var bi laf daha sok onlarıda paylaşıcam tüm forum gorsun ne bok oldugunu senin* BrateAchpnr ([email protected])
* ' Kaan ([email protected])
(22:57) ' Kaan (22:: berat
sende sunucu varmı?
(22:57) BrateAchpnr (22:: nabıcan?
(22:58) ' Kaan (22::
server kuralım gel
myko tip db yaptım veriyim sana kuralım
(22:58) BrateAchpnr (22:: ok al
IP:88.255.***.**
Kullanıcı Adı:Administrator
Şifre:*****
(22:58) ' Kaan (22:: ok
------------------------------------------------ Kaan Burda Sunucunun Şifreyi Değişir..(23:03) BrateAchpnr (22:: Naptın La Sunucu Şifresini
?
(23:04)' Kaan durumunu Çevrimdışı olarak değiştirdi
Ben kmseyi dolandırmadım, dolandırdıgım birini söle ? Evet dedigin gibi bi program yaparsan cok iyi olur.Ananın mesleği nerde ne iş yaptığı,neler aldığı pat diye cıkar karşımıza.bilmeyenler için çok yararlı olur bu program ama herkesın bıldıgı şeyleride yapmaya gerek yok :icon_lol: ( Kopma simgesi bulamadım kusura bakmıcan artık ) Üstelık 1. sayfadaki yorumumu yazmadan önce , aga gel ortak olalım server aclaım db nı vr aga aga die pesimde kosanda sen mıydın yoksa ben mi ? :-:
Kod:[B]Oturum Başlama: 30 Mayıs 2021 Cumartesi * ' Kaan ([email protected]) * BrateAchpnr ([email protected]) (21:57) BrateAchpnr (21:: agaa senin v2 ile zor server yapiorum kaan[/B]
Kod:(22:24) BrateAchpnr (22:: la bro ai server atsana yaratiklar dogdu yazisi cikmior senin dbde
Kod:(22:28) BrateAchpnr (22:: la kaan hadi ** :S qel senide ortak yapalim servera
Kod:(22:42) BrateAchpnr (22:: xD tmm werim sana sunucuyu ayarla aga? (22:42) BrateAchpnr durumunu Meşgul olarak değiştirdi (22:42) BrateAchpnr durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi (22:42) BrateAchpnr durumunu Meşgul olarak değiştirdi (22:43) BrateAchpnr durumunu Çevrimiçi olarak değiştirdi (22:43) BrateAchpnr (22:: hea?
Ama senin yine hormonlar azdı heralde 2 gün sonra dönersın aga aga diye senle böle ck kavga ettik hep döndün. itaatkar bir insansın
NOT : mesajdaki imaları anlamaya calısırken beynini cok zorlama.
+ Senin gibi biri için 36 mesajlı bu üyeliği bile banlatmayı göze aldımff: