Yeni Database Finder'imden 1 SS =)

Cevap: Yeni Database Finder'imden 1 SS =)

Değerimi biliosun 300 Mesajlık banlatmıssın ben senın ıcın 39 mesajlı üyeligi bile banlatmak istemiyorum :-:

+ Ben seninle dalga gectim server acma konusunda , o yazıyı yazdıktan sonra sen ciddiye alıp pesimde köpek gibi dolastın :D aga aga diye , sunucu varmı diye sordum direk sunucu şifresini verdin :D birazcık zekası olan senle server kurmaz zaten..

Aman tanrım ilkkez kaan la aynı fikirde olduğuma inanamıyorum :o::a:Hönk

Aman tanrım ilkkez kaan la aynı fikirde olduğuma inanamıyorum :o::a:Hönk

Shellx :D sen hala ölmedin mi ?
senle ilk tanıştığımız gün aklıma geldi.
bize panel yapıcaktın Hoko nun ki gibi flashlı , yada onun üstündeki yazıları silicektin.
bizi 3saat beklettin ve 3saat sonra pm atınca yapamadım dedın, yapamamak için 3saat uğraşman hiç aklımdan cıkmıyor :-:

Shellx :D sen hala ölmedin mi ?
senle ilk tanıştığımız gün aklıma geldi.
bize panel yapıcaktın Hoko nun ki gibi flashlı , yada onun üstündeki yazıları silicektin.
bizi 3saat beklettin ve 3saat sonra pm atınca yapamadım dedın, yapamamak için 3saat uğraşman hiç aklımdan cıkmıyor :-:

düzeltiyorum yapamadım değil yapmadım :hıh: ayrıca flash yönlendirme dışında birşey yoktu:hıh:

ayrıca ben daha seni gömerim nereye ölcem :D

düzeltiyorum yapamadım değil yapmadım :hıh: ayrıca flash yönlendirme dışında birşey yoktu:hıh:

ayrıca ben daha seni gömerim nereye ölcem :D

Yapamadın olum. biz senle ilk tanıştığımızda aramızda böle bi gerginlik yoktu. sen yapamamak için 3 saat uğraştın :D

Biliom neden yaşandığını bende unuttum ama paneli yapamadın kbl et :D sadece baktın panele 3 saat baktın öküzün trene baktıgı gibi.. sonra yapamadı mdedin :D

Biliom neden yaşandığını bende unuttum ama paneli yapamadın kbl et :D sadece baktın panele 3 saat baktın öküzün trene baktıgı gibi.. sonra yapamadı mdedin :D

kendi yaşamış olduğun hatıralarından yola çıkarak kullandığın "öküzün trene bakması" benzetmesini senden başkası yapamazdı :-:

ayrıca evet yapmadığım için yapamadım sayılabilir...

Geri
Üst Alt