MYKO Yeni Dünya Reinar - 06-Ekim-BOSS EVENT

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 29 Kasım 2021 - 21:00 - YourKO - AMYKOS - IPHONE 5s Ödüllü MYKO Server

Selamin Aleyküm Serverda 29 kasimdan Beri Oynuyorum Exp Kasmak Olsun Slotta Savaşmak olsun Cok Keyiflidir Serverda Bug Olmaksizin Lagsiz Gayet Güzel Bir Databasedir Böle Bizim Gibi Userler için Böle Emek verip Özel Editleme Server Actiginiz İçin Teşekkür Ederim - AronMatzee

cocuklarima hep anlatmişimdir eski knightti hic bir zaman o zevki yaşayamıyacagımı sandım taki yourko karşima cikanaa kadar eskisinden daha zevkli ve keyifli teşekkurler yourko :) ( MyDeaR )

en uzun süredir açık olan your ko iyiki varsınız :)

BU SERVER KAÇINILMAZ..
Amykosa herkesi davet ediyorum. DB si YÖNETİCİLERİYLE beraber kurulmuş en güzel myko serverlardan bi tanesi..
Kısa ve öz konuşmayı seviyorum. 10 tane yourko desinler 10undada oynarım :) nickim (0000000000)

Hocam Mage Team Olarak Katıldık ve Gerçekten Cok Mutluyuz. Emek Verenlerin Kasabileceği Bir Server. Pk - Exp Muhabbet Herşeyin Tadı Burda Sizinle Tadıyoruz Bu Zevk İçin Bütün Yourko Ailesi ve Yetkililerine Teşekkür Ediyorum...

Aleenia

vallaha normalde homeko oynardım orta server hep fakat bu servere geldıgımden beri tekrardan oyun ilk acıldıgı o sahne gibi zevk almaya basladım adminler olsun userler olsun cok iyi insanlar gercekten kendimi knıghta yenı baslamıs gibi buluyorum bu serverde herseyi ile guzel bana pk nın expin tadını tattırıyo hersey icin tesekkurler adminler ve arkadaslarım ( 4SevmekYetmezMii )

Bu servere dün başladım yourkonun diğer serverlerindede oynamıştım , Eski knight online zevkini arayan arkadaşların mutlaka başlamasını tavsiye ederim çünkü user adına sıkıntı yok item yok kimsede ezik pk'sı sevenler buyursun gelsın damagelerin fazla olmadı ilk knight online zamanı nedir derseniz bugünün yourkosudur :) Amykos eski uskoyu arayanların ulaşacağı en güzel adrestir . Hem bir ton görevle hem keserken zorlanacak hemde zevkin doruklarına cıkacaksınız . Unutmayın bir dost tavsiyesi , bu serveri seçmek vereceğiniz en güzel karardır İphone 5s'de cabası :) Asılın explere :)

Pm: Eurystheus :)

Yıllardır açtığınız databaselerde oynamamıza rağmen hala her açılan serveri beta serveri gibi harcamanız gerçekten yakışmıyor , görev takıları ve 1 hafta masterlerin kapalı olması ne size nede gerçek myko anlayışına yakıştı umarım bir sonraki db de hatalarınızı anlarsınız. - WinGWounD

Uzun zamandır özlediğim eski knighta bu kadar yakın bi oyun ve çokta sağlam her konuda AVCISOFT'a ayrıcalık :)

JackBauer

Harika. Eski Knight'ın verdiği hazzı unutamayanlar için birebir bir oyun.

LisanAssaHC

her zaman her yerde yourko !!! TheRisky

eğer eski knight online tadını
kardeşçce partyler kurarak exp kasmayı
yeri geldiğinde exp için kavga etmeyi
1m para için çabaladığınız zamanları özlüyorsanız
siz de amykosa gelin arkadaşlar :) (freyja)

ESKİ GÜZEL GÜNLERİ YASANLAR BİLİR YOURKONUN ZEVKİNİ SENDE YASAMAK İSTİYORSAB SADECE YAPMAN GEREKEN YOURKO AİLESİNE KATILMAN BURDA EGLENCE VAR KARDESLIK VAR DAHAZI ZEVK ALABİLCEĞİMİZ OYUN ORTAMI VAR KOJİRO VE AİLESİ BİZE BU ORTAMI SUNDU SENDE KATILMAK İSTİYORSAN Your Online Games | YourKO Gecikme ARMIZADA YERİNİ AL. ( ImKuL )

Newline Project kapsamında OldstyleKO'dan bu yana bütün server'larında 15 kişilik ekibimizle oynamaktayız ve bundan gayet de zevk almaktayız. Eski zamanların Knight Empire'ını tamamiyle yaşatan YourKO Ekibinin Server'larına hiçbir zaman geç kaldığınızı düşünmeyin, bu mücadeleye siz de katılın.

- AuroraBorealis

Moderatör tarafında düzenlendi:

en uzun süredir açık olan your ko iyiki varsınız :) iWhangVoMoE

Pek denilcek birşey yok server hakkında Zaten kalitesi kendini belli ediyor görsel güzelliğinle olsun oyuncuya yardımıyla olsun 7/24 destek vererek Çalışmalarını sürdüren bir ekip ile oyun zevki tadıyoruz Herşey olağan üstü ilerlemekte hiç bir sorun görülmedi zevkin doruğuna varıyoruz sayenizde,umarım daha iyi çalışmalarınızlada aramızda olursunuz Tebrikler YourKo Ekibi.

SayWhat

Slot basma zevkinin en iyi olduğu server ! Nick : Marqaritta

cCc kojiro reyiz cCc yaparsa en iyisini yapar

MrConqueror

Amykostan iyisi şamda kayısı :D Nick : Aleky

çok güzel sw.eski anılarımızı canlandırıyor
__N_o_V_A__

Geri