Yeni Nesil Ban yeme sebebi :)

Konu Yazar

KoMonster-Mersin

Active Member
Haz
1,361
1
banib.png

İlk gördüğümde 2 saat kendime gelememiştim :D

Cevap: Yeni Nesil Ban yeme sebebi :)

Mal değil onlar imzamdaki şahıs onlar.Bıktırdılar private serverlardan.

dexser msn warsa ekler mısın ? ? merak etme öyle küfür amaclı deil tanısmak ıstıorm seninle...

komonster burası yerımı ? sence ? kafanda problemlemlerınmı var?

kesin 11-14 arası yasında velettir bole banlama sebepimi olur

Söylenilenden pek bişey anlamadım ama anladığım kadarıyla cevaplıyım. Adam sanırım ban yemiş banının açılması için öyle bir konu açmış..

Dandik serverlarda genelde lag olduğu zaman adam kendi pc sinden yürür veya skill vurursa serverdan tepki geldiğinde bunlar speed hack veya spam olarak gözükebiliyo.. Dediğin olay yeni nesil falan değil.. Adam haklı olabilir.

Son düzenleme:

BİLAL konu sanırım O deyil. Alttaki yazıya bakarmısın:)
Ban yedim ablam keeper'i heallemiş :D

Söylenilenden pek bişey anlamadım ama anladığım kadarıyla cevaplıyım. Adam sanırım ban yemiş banının açılması için öyle bir konu açmış..

Dandik serverlarda genelde lag olduğu zaman adam kendi pc sinden yürür veya skill vurursa serverdan tepki geldiğinde bunlar speed hack veya spam olarak gözükebiliyo.. Dediğin olay yeni nesil falan değil.. Adam haklı olabilir.

anlayacağın şeyi anlatayım : ban yedim ablam keepere heal atmış konusunu görmedin sanırsam :)

ahaha pardon :D üstüne tıklı olanı gördüğüm için. Kusra bakmayın

hahaha Ablası keeperemi heal atmış Undy de veriomuymuş sorsaydınız ya bebelerin işi bu Pvp yaş Sınırı yok işte

Keper Healledi diye adamımı banlanmışlar :D Çoluk çocuk server açıyor tanrım ne günlere kaldık :)

komonster hiç de adil olmayan bir server. ardream de karus olarak savaş kazanmanız kesinlikle mümkün değildir. humanlar ışınlanabiliryo ve karus warder larına çok yakın oluyo. Karuslar kendi warderlarına gidene kadar humanlar kesmiş oluyo. admin de human zaten .

komonster hiç de adil olmayan bir server. ardream de karus olarak savaş kazanmanız kesinlikle mümkün değildir. humanlar ışınlanabiliryo ve karus warder larına çok yakın oluyo. Karuslar kendi warderlarına gidene kadar humanlar kesmiş oluyo. admin de human zaten .

gel gör beni benii aşk neyledii şekerim :D

Geri
Üst Alt