Yeniler İçin Karşılaşılan En Sık Client Sorunları Ve Çözümleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qp__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Yeniler İçin Karşılaşılan En Sık Client Sorunları Ve Çözümleri

saol şu orc kız mageyı ındırdım:D bakalım calıscakmı

benim anti cheat li serverlarda anti cheatin kendi exe si gelior ya onla girince donuor giremiorm her sey donuor kendi exemden girincede newest client dior yardım 1299 alrda oynabilorm
anti cheat serverlara girmeiorm yardım edin

S.a Beyler Ben Launchere Tikliom Giris Basiom Knight Empire.exe Windows Tarafından Bulunamıyor.İsmi Doğru Yazdığınızdan Emin Olup Yeniden Deneyin Bi Arkadas Su İşi Bi Cözzün

benim anti cheat li serverlarda anti cheatin kendi exe si gelior ya onla girince donuor giremiorm her sey donuor kendi exemden girincede newest client dior yardım 1299 alrda oynabilorm
anti cheat serverlara girmeiorm yardım edin
Eğer exeye tıkladıkdan sonra donup exe kapat hatası falan veriyosa exe nin çalışması için gerekli olan dll ler (kinput.dll vb) eksikdir patchdeki dlleri de exenin yanına at düzelir (:
S.a Beyler Ben Launchere Tikliom Giris Basiom Knight Empire.exe Windows Tarafından Bulunamıyor.İsmi Doğru Yazdığınızdan Emin Olup Yeniden Deneyin Bi Arkadas Su İşi Bi Cözzün
Kendisine özel exesi olan bir serverda oynamıyosan sabit konudan launcher ve exeni değiştir.Oyunlara girerken o launcherla gir.Benim sana tavsiyem direk exeden girmek ama sen bilirsin genede (:
saol şu orc kız mageyı ındırdım:D bakalım calıscakmı
Çalışır çalışır merak etme :)

Arkadaşlar diğer konuları güncel tutcağınıza bunu tutunki herkes yararlansın.Yukardaki konuların çözümlerinin hepsi burda var sonuçda :&

süpersin 1 sorum olacak

Ben 1453 client indirdim fakat hangi srvera girsem 10061 aliyorum sebebi nedir ?

[B]DarK[/B];795552' Alıntı:
süpersin 1 sorum olacak

Ben 1453 client indirdim fakat hangi srvera girsem 10061 aliyorum sebebi nedir ?
1299 Exe indir kardeşim (: gerçi bu dönemde nerdeyse tüm server sahipleri kendi exelerini indirtiyor ama (: ayrıca clienta 1453 diyebilirler fakat clientınız 1299 dur.Sadece bi kaç değişiklik yapıp 1453 diyolar serverlarda clientı paylaşanlar da.Bunlara aldanmayın.1453 server şuanda bildiğim 2 tane vardı onlarda japonca.Türkler de yokdur(:

paylasım ıcın tesekkurler

Önemli değil arkadaş konu herzaman güncel tutalım (:

arkadaş9ım bende karus/intro elmorad/intro hatası war nasıl düzeltebilirim ? lüyfen yardım

arkadaş9ım bende karus/intro elmorad/intro hatası war nasıl düzeltebilirim ? lüyfen yardım
Bu yeni çıkan 1705 lufer ,emc,eslant patchini indir düzelcekdir (: İlk sayfadada yazdığım gibi sende o dosyalar eksik dediğim gibi tedarik edebilirsin o patchden.

hiç yararlanamadim,bok gibi :D

zaaa :D

Hocam merhaba. dede-ko clienti indirdim..
Açılışta Siyah ekran oluyo ve makina inanılmaz donuyo. senın ui_us 'unu ındırdım değişen bişey olmadı değşik bi exe denedim fark eden yine bişey olmadı ne yapmamı önerirsin ?
-:-

Hocam merhaba. dede-ko clienti indirdim..
Açılışta Siyah ekran oluyo ve makina inanılmaz donuyo. senın ui_us 'unu ındırdım değişen bişey olmadı değşik bi exe denedim fark eden yine bişey olmadı ne yapmamı önerirsin ?
-:-
İşletim sistemini ve sp(server pack)ini sölersen ona göre bakıp bişeyler söliyebilirim (:

ben de o siyah Ekran Sorunu var

yoksa Hiç Bi şey yoq Onu NasıLL Yapcaz

Arkadaşım önce Siyah ekRan qelince görev yöneticisinden işlemlere gir
ordan explorer.exe yi bul ve sil sonra siyah ekran deişecektir (oyuna giriceksin yani) oyuna girince gene görev yöneticsiniden dosyaya basıp yeni görev çalıştır a bas ordan explorer.exe yaz we oyuna dön x)
Sorunun qeçtiyse Ne MutLu Bana x)

S.a Öncelikle herkeze Kardes Bende Clan kurdum bi pw de cLan g2 oldu pelerin aldım fakat ; simge alırken hata raporu alıyorum yardım edersen sevinirim... :)

Çok saoğol kardeşim çok işime yaradı seni hep böyle konular açarken görmek istiyorum :D

S.a Öncelikle herkeze Kardes Bende Clan kurdum bi pw de cLan g2 oldu pelerin aldım fakat ; simge alırken hata raporu alıyorum yardım edersen sevinirim... :)
Nasıl bir hata aldığını ss çekip koyarsan yardımcı olabilirim (:

Qp kardes msn warmı bana server files lasımda:s

Qp kardes msn warmı bana server files lasımda:s

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt