Yeniler İçin Karşılaşılan En Sık Client Sorunları Ve Çözümleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qp__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Yeniler İçin Karşılaşılan En Sık Client Sorunları Ve Çözümleri

Qp kardes msn warmı bana server files lasımda:s

Qp kardes msn warmı bana server files lasımda:s
Server fileslarla bilgim yok serverla ilgili hiç bir konuda bilgim yok clienttan anlarım (:

Arkadasşlar benim maradon ve eslant la ilqili bir sorunum war(1715 Phatc)lufersondan maradona qecince 2-3 adım atmaya kalmaz pc donyor hata falanda almorum... görew sonlandıroum ve tekrar oyuna qirmeyi deniorm ama gene pc donyor ne yapmam lazım aynı sorun eslant da da gecereli yardımlarınz ıcın smdiden tesekkürler..

Arkadasşlar benim maradon ve eslant la ilqili bir sorunum war(1715 Phatc)lufersondan maradona qecince 2-3 adım atmaya kalmaz pc donyor hata falanda almorum... görew sonlandıroum ve tekrar oyuna qirmeyi deniorm ama gene pc donyor ne yapmam lazım aynı sorun eslant da da gecereli yardımlarınz ıcın smdiden tesekkürler..
1715 eslant luferde böle yapıyosa patchinde sorun olabilir orjinal eslant lufer bulmaya çalış bi.Yada sağlam 1715 yeni eslant lufer patchlerinden birini indir düzelir (:

gercekten cok güzel ellerine sagLık hacıı ßen cok faydalandım..!! =)

Benim Sc Leri Skil Bar a Koyduktan Sonra 0 Gösteriyor Basamıyorum Kullanamıyorum Sorun Nerde Ve Nerden İndiricem Data yada İtemde de Onları Nereden İndiricem Eger bi Link verirsen Sevinirim...

kardes bnm pc sp3 oyuna gırerken asırı kasıyor bıde sanal bellek en kucuk degerı cok dusuk hatası alıorm bide sımdı oldu bu sorun ID pass yerı gırme yerı gelmeden oyundan atıor yardım edermsn bılgın varsa ?

ID pass yerı gelmeden oyunda atıor yardım ltfen

Son düzenleme:

Benim Sc Leri Skil Bar a Koyduktan Sonra 0 Gösteriyor Basamıyorum Kullanamıyorum Sorun Nerde Ve Nerden İndiricem Data yada İtemde de Onları Nereden İndiricem Eger bi Link verirsen Sevinirim...
Datanda sorun var skill magiclerde.Linkden data indirebilirsin (:
kardes bnm pc sp3 oyuna gırerken asırı kasıyor bıde sanal bellek en kucuk degerı cok dusuk hatası alıorm bide sımdı oldu bu sorun ID pass yerı gırme yerı gelmeden oyundan atıor yardım edermsn bılgın varsa ?

Bendede sp3 var hiçbr sorun yok.Farklı bbir nedeni olabilir.Exe deiştirmeyi dene bi (:

Son düzenleme:

Hep aynı tarz konular aççağınıza bu konuya girip güncel tutsak arkadaşlar (:

Beyler prıvate ko internet baglantısını gormuyor hangi ip yazsam acık olan yinede kapalı gösteriyor

windows vista kullanıyorum eski client bozuldu onda giriyordu

lütfen yardım edin 50 mesajım olmadıgıdında buraya yazıyorum kusura bakmayın

tşk ederim iyi günler iyi oyunlar dilerim..

Beyler prıvate ko internet baglantısını gormuyor hangi ip yazsam acık olan yinede kapalı gösteriyor

windows vista kullanıyorum eski client bozuldu onda giriyordu

lütfen yardım edin 50 mesajım olmadıgıdında buraya yazıyorum kusura bakmayın

tşk ederim iyi günler iyi oyunlar dilerim..
Eğer server listde failed veriyorsa anticheati olabilir serverın.Özel exesi yani.Fakat id ve passaporttan sonra verceğini sanmam (:

BEYLER BEN PVP YENİ BASLADIM HİÇ BİR PATCH EKSİK DEĞİL YANLIZ BÜTÜN SERVERLARA DENİYİORM IP YAZIP GİRİYORUM AMA TAM SERVERIN İSMİ GELİO BASIORM HEPSİNDE 10061 FAİLED :s

YARDIM EDİN LÜTFEN

Pvp yeni basladım tüm patchleri ko cüceden indirdim hiç bir eksiğim yok ama serverlara girmio ıp yazıp giriorm servern ismi gelio 10061 failed werior

yardım pls

Son düzenleme:

1299 exe bulursan sorunun geçer (:

ßenDe StaRta Basıom Öle KaLıo NaPcaZ??? (SiyAh EkRan DeiL)

sexxs_us.tbl hatası
Dtex/antis_cheat_intro_us.tbl bende bu hatalar war ne yapabilirim ilginiz için tşk

mayko ile girince kapat hatası veya göderme hatası alıyrom çözüm önerebiecek warsa super olr

Benim bir sorunum yok güzel bir hizmet :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

sexxs_us.tbl hatası
Dtex/antis_cheat_intro_us.tbl bende bu hatalar war ne yapabilirim ilginiz için tşk
Serverın özel tblleri var.Serverına girerken tekrar patch indir düzelir (otopatch)Sen 1 exeyle farklı serverlara girmek isteyip bu hatayı alıyosan exeni değiştir 1299 indir (:
mayko ile girince kapat hatası veya göderme hatası alıyrom çözüm önerebiecek warsa super olr
Myko açmıcan :p

Son düzenleme:

ben knightonline.exe i nerden bulabilirm usko yok bnde de o olmadanda çalşmıyor oyun sanırım?

ben knightonline.exe i nerden bulabilirm usko yok bnde de o olmadanda çalşmıyor oyun sanırım?
Pvp e girebilmen için uskoya gerek yok.Bunu ayrı bi oyun olarak düşün.Exe yi de verdiğim linkde bulabilirsin.Veya patch isteklerine 1299 exe istersen biri elbet yardımcı olur ve oyuna girebilirsin (:

Geri
Üst Alt