Yeri deeL ama biLqi icn uSko %100 peLerin iste Ss

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sado1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Yeri deeL ama biLqi icn uSko %100 peLerin iste Ss

Ps falan değil 15xx adamın nickinden clana ve clan çizgisine kadar 15xx olduğu çok belli

Ps Bu dikkatli bakılırsa anlarsnz clan g5 adamın pelerini var + sembol var :) PS

arkadaslar adam bıde konuda dıyorkı ".....pvp servera gırdım tum kolluklar g5 gozukuyor ama g1 dıyor bende gırdım boyle oldu ss aldım dıyor" :D:D
hatalar:
1.tum kolluklar g5 olsabıle hadı dıyelım pelerın aldın sembol oyle durmaz
2.pelerın oyle olsa bıle pelerıne renk veremezsın
:) Hadi buda benden kolay gelsin :D

15xx serverlarda pelerin sembol u daha aşagıda oluo

Havada Photoshop kokusu var(: Herşey Tamamda Nickin yanındaki symbolü, insan biraz özenerek yapar pelerinle hiç uyuşmuyor..

Fake Bu Beyler Bakın Kolluk G5 Eğer G1 den G5 e Düşseydi Pelerinde Simge Olmazdı ;)

638o.jpg

Heralde Usko Patch'i YapmısLar Renkte SecebiLicez:D

AdminLer Konuyu KitLeyin Artık...

%100 ps su semboLe baqaRmınz ve g5 te de semboL oLmaz ncK yanındaki ve pelerin arkasındaki sembol PS olduqunu cok belli ediyor

adamın exede sorun varmış beyler kendisi diyor... her g1 kolluk g5 gözüküyomuş... bendede olmuştu bikere patch atmıştım düzeldi sonra

Arkadaşlar resmi not defteri ile açın ve görün orda ne yazıo PhotoScape tarıh fln fln hemde en ustte :) kanıt ıster iseniz.

al bide burdan yak !

Beyler sunu solim bu adamn foto arivi war bn bakdım clan g5 gzkyr bazılatrı g5 yanıor hepsnde plrn + symboL war + 15xx deqiL....

aam ps ile isim yazmıs *** isi yazmıs ondan ola bilir od konu kitleye bilirsn....:korsanh::^^:

uso maradonla beraber vİdeo cekİlİp paylasilcakmis:)

Son düzenleme:

BenCe ßunun Hemen PayLaşılMası qeRekiyor :) SüPeR BiŞeYy

valla beyler adam paylaşırsa ne olduğunu görecez ama şöle bi gerçek var uzun pelerni macerası aqon başlatıı :D uğraşanlar çoğaldı bakalım kim yapcak:D

ama bu adam ne kadar akıllı g5 clanda simge + pelerin pelerini simge bulup yapıştırmışın g1 kolluk bulup yapıştırsaydın bi yerlerden xD

Download Yokmu ?:S

Beyler Siz Malmısınız Aqon die Konu ACıosunuz Bunun Yapımcısı Kodestek Uyesı ByBasqaqza Dır Ve Bunu aCıkladı USko MAradonda YAptı Ve Folk VIllage SOrunludur EMınım onu yapınca pelerınle paylasacaktır

arkadaşlar bu resim fake niye diyceksiniz şurdan anladım resime hiç bakmadan bunu söliyebiliyorum.resim ve vide paylaşımda bir resim daha koymuş o resmi kodestekte QP ve aqon paylaşımları diye bi konu açmış bu arkadaş ve o resim aqonun uzun pelerin ssleri arasında bi arkadaş sormuş o diğer resim hakkında bugsuzmu bu pelerin diye basqaza aynen şu şekilde cevap vermiş hayır arkadaşım bu aqonun yaptıgı buglu pelerindir yan durup bugsuz göstermek için o şekilde çektim diye cevap vermiş ama resim ve video paylaşımları bölümünde mor pelerinli resmi görebilirsiniz.ve kendisinin yaptıgını idda ediyor taktir sizlere kalmış umarım beni şaşırtır yapar paylaşır..ayrıca exe ile gradelerin bi alakası yoktur bunu unutmayın..!

Geri
Üst Alt