[Yıl Deyil ASRIN PAYLAŞIMI]Orjinal KoreaKo Server FİLES,KreKonun o Dönemdeki Sistemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

orhankral

Gavşo
Tem
224
2
[Yılın PAYLAŞIMI]1310 Orjinal KoreaKo Server FİLES,KreKonun o Dönemdeki Sistemi.

Arkadaşlar bunlar mezara gitmicek herkes bilsin öğrensin isdiyorum.

Bu dosya elime full korece olarak geçti içerisinde 6 7 adet world belgesi var resimli olarak Samma (KnightOnline nin en basda gelen sahibi ve usko JpKo nun ortak sorumlusu)En ufak detayına kadar,table açıklamaları filesde hersey en ufak detayına kadar resimli olarak o dönemdeki KoreaKo genel olarakda usko nun her içeriğini tekrar söylüyorm en inceliğine Samma resimli olarak anlatmış.Full Korece olduğu için paylaşmamışdım ve Türkçeye çevrimini yaptım bazı table bilgileri vardı onları fazla ellemedim Türkce dilinde anlamsız oluyordu biraz.Çevirimi Kesinlikle full olarak bana aittir elimden geldiği kadar Türkçeye çevirmeye çalışdım eminim resimlerden herşeyi anlaya bileceksiniz çünki resimli anlatımlar çok iyi...

Paylaşacağım yoldan emin olunki pvp ler çok büyük yol kaydedecek filesin içindeki bilgilerle her bi dosyadan her bi kapı açılmış olacak bize herşey usko düşmanlığı için @:@:icon_happy::icon_happy:

Filesin içerisindesql script olarak database side vardır kullana bilirsiniz,Ebenezer,Aİserver,login... exeler yokdur forumdan teymin edebilirsiniz onları...linkini veriyorum ama preminum userler indire biliyor bulursanız çözümü indirin ;)

korpic.jpg

Orjinal 1310 Server files Linkler Yenilenmişdir.
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Exe'ler (Sadece Pre userler indirebiliyor)
http://www.pudn.com/downloads58/sourcecode/game/detail203298.html#

[Rar Pas: orhankral ]

Not :İçerisindeki World belgelerini açabilmeniz için Microsoft World belgelerinin pc nizde yüklü olması gerekir

Son düzenleme:
GÜzel paylasim saol kardes

GÜzel paylasim saol kardes

Sorunsuz calisiyor saol kardes

Son düzenleme:
Cevap: [Yıl Deyil ASRIN PAYLAŞIMI]Orjinal KoreaKo Server FİLES,KreKonun o Dönemdeki S

ozellıklerını yazarmısın

Cevap: [Yıl Deyil ASRIN PAYLAŞIMI]Orjinal KoreaKo Server FİLES,KreKonun o Dönemdeki S

+Kaynak kodlarının olması daha iyi deneyelim bakalım neyse versiyon kaç :D
Düzenleme 1:
Version 1024 diyor :)
1098 e geri mi dönüyor :D

Son düzenleme:

msn verırmısın lutfen orhan

orhan beklıorum msn

orhan beklıorum msn

Son düzenleme:

pfffffffff. 1098 source kodları.

gereksiz topic .

ssunu tam olarka ne zaman paylasıcan

Biras DAha Acıklayıcı OLursan Sevineceğim.

aldın sonunda ha hö güzelde db si olmadan işe yaramaz ya :D

orjinal db sini paylaştım database bölümünde onla beraber gelişdirilir artık devir 1310 a dönüyor :D

Herşei Tek Konuda Tam Sorunsuz PAyLAsırmısn ?

kaynak kodmus bunlar be tüh ag :D

db si var Fakat Tablolarınm %90 I Boş Olarak KAlcak Npc Tablolarını Vs... Tabloları Var Hepsi Yok Ayrıca 1098 Dosyaları Gibi Geldi Açıklamada Tarih 2002 Ve Dosyalarda 1112 Yazıyor

Lİnk kırık yenilermisin

Cevap: [Yılın PAYLAŞIMI]1310 Orjinal KoreaKo Server FİLES,KreKonun o Dönemdeki Sistem

Arkadaşlar bunlar mezara gitmicek herkes bilsin öğrensin isdiyorum.

Bu dosya elime full korece olarak geçti içerisinde 6 7 adet world belgesi var resimli olarak Samma (KnightOnline nin en basda gelen sahibi ve usko JpKo nun ortak sorumlusu)En ufak detayına kadar,table açıklamaları filesde hersey en ufak detayına kadar resimli olarak o dönemdeki KoreaKo genel olarakda usko nun her içeriğini tekrar söylüyorm en inceliğine Samma resimli olarak anlatmış.Full Korece olduğu için paylaşmamışdım ve Türkçeye çevrimini yaptım bazı table bilgileri vardı onları fazla ellemedim Türkce dilinde anlamsız oluyordu biraz.Çevirimi Kesinlikle full olarak bana aittir elimden geldiği kadar Türkçeye çevirmeye çalışdım eminim resimlerden herşeyi anlaya bileceksiniz çünki resimli anlatımlar çok iyi...

Paylaşacağım yoldan emin olunki pvp ler çok büyük yol kaydedecek filesin içindeki bilgilerle her bi dosyadan her bi kapı açılmış olacak bize herşey usko düşmanlığı için @:@:icon_happy::icon_happy:

Filesin içerisindesql script olarak database side vardır kullana bilirsiniz,Ebenezer,Aİserver,login... exeler yokdur forumdan teymin edebilirsiniz onları...linkini veriyorum ama preminum userler indire biliyor bulursanız çözümü indirin ;)

korpic.jpg

Orjinal 1310 Server files
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Exe'ler (Sadece Pre userler indirebiliyor)
http://www.pudn.com/downloads58/sourcecode/game/detail203298.html#

[Rar Pas: orhankral ]

Not :İçerisindeki World belgelerini açabilmeniz için Microsoft World belgelerinin pc nizde yüklü olması gerekir

burdaki linkde bir kac sey mevcuttur..

adamın sattığı 45mb senin ki 18mb vede pre istiyor :S

japko yumu patlattınız ne yaptınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt