[YILIN PAYLAŞIMI] 1311 Version Server Files + Db & VE DAHASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UnstabLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [YILIN PAYLAŞIMI] 1311 Version Server Files + Db & VE DAHASI

12 version ilerde boşverin 1299 gidin siz :D.

Bu arada o TheBa2 mi ne kim oluyormuşki ? O UIF editörü kendi G*tündenmi çıkardıki bana onu savunuyorsun ? Kesinlikle ve kesilikle o clan bugları vs.. çözmemin onunla alakası yok, olamazda.

http://www.ko-cuce.com/resim-ve-vid...esimler-yeni-bir-devrim-wrc-skin-v4-full.html Konuya bak ve skine tekrar gül yiyorsa ? Gelsin çözsün bakalım lwl olayını, skil bar olayını ?

bende var ama ginede eyw

Db fakeyse , 1299 db ile 1311 server filesı kullanalım belkı olur hö (sölemicektim acıdım xD)

Forumda Olduğunuzu Unutmayınız..

Yorumlara Bakıyorumda Herkez Ayrı Bir Telden Çalıyor lütfen Bilmeyenler sadece teşekkür etmekle yetinsin..

ne kadarda eskide sevenler var

Herkes gene başladı be yok bende vardı yok yapıılmıştı bu ne ki gibi laflara..
Ulan hiç yorum yazmayın daha iyi be...

arkadaşlar ajguarda kadar sorunsuz actım ajguardta sorun yasadım hata vermede acıo anında görünüp kapanıo sorun nedendir acaba tüm ayarlar tmm kontrol ettim ama yok aynı sey

Fake Bile Olsa İçindeki Zamanlı Bf Gibi Düzgün Çalışan Kısımlar Bizim 1299 a Entegre Edilebilir ve Gayet İyi Olur Sanırım. Ama Fake Yada Değil Şu Bir Gerçek Sağlam Bir Çince Uzmanı Lazım :)

Paylaşım için teşekkürler ** db içerisindeki GOKHAN adlı tablo felan ne iş anlamadım.Paylaşmadan önce editledinizmi databaseyi.Ayrıca db restore ederken "ourko" yazıyor.

Çok teşekkürler eminim abilerimiz anlıyan arkadaslar geliştirip sunacaklardır acele etmeyin biraz bekleyin >> '' Emek Olmadan Yemek Olmaz ''

Ayrıca boş boş mesaj yazıp da adamların morallerini bozmayın bişeyler anlıyosanız fikrinizi paylaşın yok anlamıosanız SUSUN !

bu database 1310 versiyon orjinal db fakat alınana kişiler tarafından editlenmiştir database 1299 db nini aynısı neredeyse item tablosu zone tablosu npc tablosu vs... hepsi aynı su anda felankor lairs vs. yaptım ve çalışıyor oyundaki npcleri ingilizceye cevirmek için k_npc tablosunla birazcık ugrasın yeter monsterlerde aynı sekilde 1299 a yapılan uygulamaların %90nını bunada yapabilirsiniz ayrıca su andaki bazı koxplar bu surumdede calısıyor bi tek sey merak ediyorum trade dupesi fixlimi
Databasede gokhan tablosu vs. tabloların olması demektir ki bu database 1299 paylaşımlarından bazılarını almış... 2 Hafta İçinde Db Nin İngilizce Versiyonunu ve Bi Kaç Eklenti Ekleyerek Paylaşıcam...

Filesleri mükemmel saldırı alıyormuş :D

ßen Ai Server Açıyorum Ebenezer de connect fail atıor :S

Konu güncell....

beyler ajuard acılmıo bilgisi olan yardım edebilirmi acılıp kapanıo ani anda loglardada dbsocekt dio bide system.exe acılmıo tıklayınca login faild knight_account böle dio

NPC ve Monster isimlerini İngilizce'ye çevirmek 10 dakikamı almaz. Ayrıca Map açılamalarını da çevirebilir çok kolay bir şekilde. Geriye .uif'leri çevirmek kalıyor. Burada devreye wurucu, AKI, mkcellat gibi kişilerin girmesi lazım. ^^

bende de aynı sorun var :SS::S server files leri doğruca açan varmı ?

beyler ajuard acılmıo bilgisi olan yardım edebilirmi acılıp kapanıo ani anda loglardada dbsocekt dio bide system.exe acılmıo tıklayınca login faild knight_account böle dio

aynısı banada oluyor neden ama ben prosedürlerden şüpheleniyom.

Son düzenleme:

Pek faydalı gelmedi bana hö

Geri
Üst Alt