[YILIN PAYLAŞIMI] 1311 Version Server Files + Db & VE DAHASI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UnstabLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [YILIN PAYLAŞIMI] 1311 Version Server Files + Db & VE DAHASI

Arkadaşlar bu verilen db 2021 de kurulduğunda prosedurler var mı ? bir arkadas 2000 için vermiş 2021 kurulana kadar deneyim dedim prosedurler yok ?

NOT: 1453 bekleyin ugrasmayın diyenler olmus :) 1311 yapmadan nere 1453

bu dosyaların tamamı bence bu adamlarda var ama nasıl fixliceklerini tam bilmiolar yavaş yavaş yapıor bu çinliler yada mgame çakmasın diye ağırdan alıyorlar xD

bu dosyaların tamamı bence bu adamlarda var ama nasıl fixliceklerini tam bilmiolar yavaş yavaş yapıor bu çinliler yada mgame çakmasın diye ağırdan alıyorlar xD

1.3 milyar insan bu cinliler biri yapmasa digeri elbet yapar 1.3 milyar kisi arasında 100 - 150 kişi knight'i yaptıysa eski versiyonlarını geliştirmeyide elbet yaparlar xD

Çinlilerde Çok Dosya Var Ama Vermiyorlar.

Bunu Türkçeleştiricem Yardım Edicek olan Warsa Gelsin :)

10061 port hatası yada onun gibi birşeydır :) exe ile ebenezer login server portlarına iyice bakın :) çakarsınız

Son düzenleme:

Bence bu dosyaların eglişebilmesi için Sql 2021 Db yi 2000 uyarlamak gerekli çoğu insan profesyonel yada bu işlerle az çok uğraşan insan(İşten anlamayanlar değil) sql 2021 indirmek işkence olduğu için denemek bile istemiyor. Saolsun bi arkadas 2000 e atmış verdi db yi fakat onuda denedim onda prosedurler yok :) bende bir arkadaş 2000'e uyarlasın öyle ugrasalım. ha 2021 yeni ama kimsede yok :D olanda fazla kişi değil zor oluyor... herkes uğraşsınki birşeyler yapılsın şu yaz dönemine geldi allatan :)

Bence bu dosyaların eglişebilmesi için Sql 2021 Db yi 2000 uyarlamak gerekli çoğu insan profesyonel yada bu işlerle az çok uğraşan insan(İşten anlamayanlar değil) sql 2021 indirmek işkence olduğu için denemek bile istemiyor. Saolsun bi arkadas 2000 e atmış verdi db yi fakat onuda denedim onda prosedurler yok :) bende bir arkadaş 2000'e uyarlasın öyle ugrasalım. ha 2021 yeni ama kimsede yok :D olanda fazla kişi değil zor oluyor... herkes uğraşsınki birşeyler yapılsın şu yaz dönemine geldi allatan :)

Bence de. SQL 2021 bende var ama SQL 2000'e göre biraz karışık geliyor. Ayrıca 1311 zamanı SQL 2021 yoktu yani SQL 2021 şart değil bu dosyalar için. Birisi kendi kafasına göre SQL 2021'e uyarlamış o kadar.

Çinlilerde Çok Dosya Var Ama Vermiyorlar.

çinlilerde dosya fln yok systemin içine göz at bakalım adamlarda büyük ihtimal kaynak kodları var yavaş yavaş yapıyolar herşeyi 2 tane yapımına yeni başlanmış program var update bilmem ne 2side sadece form olarak kalmış onlarda gelişiyor geliştikçe saldırıya uğrayıp dosyaları çaldırıyolar :D

aslında uyarlarım sql 2000 'ede şuan format attım indirmek zor geliyor hepsini :S

paylasim icin tesekürler bide ben parmak atayim birlikten kuvvet dogar derler : )

Çok güzel bir paylaşım.
İnanıyorum 1453 Versiyonuda gelecektir.
Bildiğim kadarıyla 1311 2021 Yılında olan birşey değil. :)
Birileri 2000 DB Sini 2021 e Uyarlayıp daha kolayıma geliyor diye yapmıştır.

warmı bi gelişme listeyi gecemedikmi hala

süpersin cok saol

tebrikl ederim cok güzel olmus bencede yılın paylasımı niteliğinde

Son düzenleme:

Connecting. Please Wait ile ilgili bir arkadaşımın düşüncesini aynen aktarıyorum.

Arkadaşımın dediğine göre;
"OsmanX in yaptiği exe ve ebenezer li serverlara farklı bir exe ile girmeye çalıştığımızdada böyle yapiyor. Server listte connecting please wait te bekleme yapiyor."

Birde Login Proc. larinda sorun olabilir. Aynı sorun bazen 1299 db lerdede yaşaniyor.
(Osmanx) bir bakarsa çözer diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

İnşallah daha iyi yerlere getirebiliriz hep beraber.

oyuna başka girebilen ?

Geri
Üst Alt