Yok Böyle Event (BEN)(:D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_By_HoLiGaN_

Member
Reaction score
0
ya beyler resim ekliyecektim ama ekliyemedim knıghtın kendi dosyası olan resim çekme programı ile yükledim ama ama site geçersiz dosya tipi dedi neyse ben anlatam bari resim olsaydı daha komik olurdu neyse d1de zombilerdeydim savaş wardı savaşta clan başkanlarına werilern atlar olurya onların birnie pm attım selam söyle dedim selam söylemedi sonradedim ismimi ver ilk 20 pm ye 1 m werecegimi dedim adamda yazdı pmler bi doldu sonra adama dedim pm atanların herpsi toownda potçunun önüne gelsin herkes pazar kurdu 50 işi fln wardı xD önce adamlara dedirtim hakan abi çok yaşa diyenlerin pazarını alacam dedim herkes hakan abi çok yaşa sen bizim herşeyimizsin 50 kişi fln oldu dediler hadi çek artık dedim herkes köyüne para fln yok dedim millet bir sövüyo ama beni bir kahkaha tututtu geşke resimleri oyabilseyidm anlardınız durumum 50 kişi birden önce bna çok yaa diyolar sonra sövüyolar xD süper di ama böyle pek zevksiz oldu ama anlayın ne kdr komik oldugunu ..! :D bide bu resimleri ndn yüklüyemedim onun cevabını weriseniz sevinirim o knıghtın kendi programı olan ksc resim çekme olan onu siteye şey ettim geçersiz dosya tipi dedi bıtbıt neyse umarım anlamışsınızdır dedigimi çok komikti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt