Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MYKOYOURKO - 29 Haziran Castle Siege War Büyük Ödül 500 TL + 50.000 Knight Cash
Cevap: 25 Ocak 2021 - YourKO - HYDROS - PlayStation 4 Ödüllü MYKO Server
Ben üyelik alamıyorumda ne mozilladan ne de chromedan bağlanamıyorum siteye bi bilginiz varmı nasıl üyelik alabilirim 2 haftadır fln hiçbir sitesine giremiyorum yourkonun.
Amaç o zaten sen daha amykos açılmadan hydros açılış tarihini veren serverdan bahsediyoruz. Yönetim uzun süreli server istemiyor zaten böylelikle sık sık yeni server açarak cebini doldurma derdinde. Artık userde bunu bildiğinden 1 ay oynayım hemen itemlerini satıp bırakıyor. Osko 1 ay daha erken açıldı ama durumu çok daha iyi.
Yourko 1 ayda sw acıp kapatmakla olmuyo sadece ısmın var dıye bu kadar userın ıoluyo senın parayı kazanmanın yolunu buldun dimi.. hala bu swden gold pre cekenlerın aklında sorun ararım ben gercek myko sw ayın 28sınde acılcak arkadasla..
Bu idiota cevap vermezsem içimde kalirdi ))) Cocugum bu mesajından gerçek hayatta da başarısız biri olduğunu belli etmişsin yazık , asosyal ve beceriksiz bir tipsin belliki, oyunda mage team demişsin gel senle kafa kafaya acalim mage 1vs1 yapalim ? komiksin komik hem güldüm hem kızdım bu tavrına belliki bi elinle kaldıramamışsın tut önce sonra 2. elinlede tut kaldır da kuşun ötsün sora gel konuyu ergence olan egonla karıştır yada değiştir. Bu adamları bende takip ediyorum şahsen ayrı bir server sahibi iken de ettim hala daha server sahibiyim ve ediyorum. Ben server'imda online bug olmaksızın , salak sacma editlemeler olmaksızın yalnızca desteksilver adli bir itemi 3 paket sigar aparasina satiyorum aylık ( Amacim gerçekten sadece sunucu masrafı cıkarmak cünki ) ve bu itemi çeşitli eventlerle oyun ici de veriyorum. Sadece satış odaklı çalışmıyorum anlıcağın. He lüx'ü seven ben ugrasmam aga server'in en iyisi olsun bende ne kadar fiyati derse itemlerini olsun herşeyini satın alanda oluyor olmuyor değil defalarca oyun ici erişebileceğini ikaz etmeme rağmen hemde. Myko Myko dediğiniz yanlış mantıkta ilerlior . Ps4 ödüllü demiş hadi ps4'ü verdi kime verdi FalanFilan Nick'ine verdik diyorlar. FalanFilan Nick'i YourKO teşkilatindan olsa gerek kazandığı ödülü aldığını belirtiyor yahu siz mi körsünüz ben mi fesatim ? Kendinizi bu sw nin sahibinin yerine koyun bir ödül koymuşsunuz , 2.000 3.000 dolarlık bir ödül hemde bu ödülü hakkaten kazanana en az 10.000 20.000 dolar kazanırsam veririm. cünki 20.000 $ da 3 5 bin $ koymaz. Ama adam her acilişinda 2 3 bin tl vuruyor sw yi kapıyor. Hayır zekalarınada ap ayrı hayranım bir bok yiyorsun bari ismini değiş Myko Mu istiyorsunuz arkadaslar ? Birebir usko mantıgında calisacak bir server kurulacak ve ebedi myko olarak kalacak bir yere ihtiyacınız var. He bu nasıl olur ?
Üzgünüm burada hayalleriniz suya düşüyor , en fazla 1 yil sonra pk server gibi oturmuş kullanıcılar +8 ler +9 lar +10 lar +5 takilar ile gezen userların arasına yeni gelen bir myko playeri da oynamaz. Ne yapılmalı ? adam akıllı 4 adet işlemci modelini hatırlamıyorum ama saglam 4 adet işlemcili düzgün bir dedicate kiralicaklar, ve giriş dediğinizde karşınıza cıkan YourKo yerine altında yeni bir sw olucak mesela , Atlantis Pathos sw ismi ne olursa , yani anlicaginiz pvp de myko sw sacmalik . Pvp pvp serverdir , adi üzerinde P V P acilimi Player VS PLAYER demek bilmem biliyormusunuz
Ne gerekli , fazla zaman kaybı olmayacak , heptende kolay erişim olmayacak cünki o sekildede akingame deki gibi sacma sapan durumlar ortaya cikiyor ne gibi , herkez +5 +10 dizili olunca nolur ? bi kere 1vs1 ölür , party si olan team lar ve priesti olan teamlar kazanır kalan tüm user kaybeder. Bence Homeko Mantıgı cok isabetli bir tasarim olmuş fikrin sahibini buradan tebrik ediyorum !
Lvl kolay, item orta seviye, ve dilediğiniz kadar etkinlik item kısıtlaması ve arttırması yapılabilicek , ve tek bir server üzerinde defalarca geliştirmeler yapılabilicek konumda.
Kek olmayın lütfen karşınızda en kolay yol ile adam sömürmeyi deneyen denerkende başaran bir ekip var artık ekip lermi yoksa tek bir uyanıkmı orasınıda bilemicem. Ama söylediğim gibi . Bu sadece size karsı düzenlenen bir oyun. Kc yi satior 10 tl ye 20 tl ye ne ki ya koyarmı die düsünüosunuz amaclarıda bu 10 20 tl yi 1 seferde 100 kişiden vursa 2000 tl yapar sunucunun masrafi taş patlasın MAXXXXXX MAXX MAXXX olsa 500 600 tl
bence 600 tl ye 2000 tl kazanmak iyi bir kâr hemde taş atip kolu bile yorulmuyor acin gözlerinizi
valla kardeş çok boş konuşmussun o odüllerin hepsi verildi ki ps4 benım arkadasıma verildi ve alan cocuk suan baska pvplerde oynuyor yani ekipten birisi olsa 200userli sw lerde gece gündüz takılmaz cok bilmişlik yapmıssın max 500-600tl ye server acılırmış saocs zaten 1000küsür tl dediğin gibi 20bin 30bin tl kazanırsa 2-3bin tl lik ödül koymaz ve emin ol o kadar kazanıyolar ve bu adamlara koymuyor,ben basit bi user olarak sattıgım item gb lerden 500tl kazanıyosam ki 2-3bin tl kazanan insanlarda var sen çok yanlış yere gelmişsin bende ekipten biriyim bu arada sen söylemeden ben söyleyim haha