MYKO | YOURKO | AVCISOFT|Yeni Dünya AMYKOS 23 Ağustos Cuma 22:00'de| 4x Play Station 4

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YOURKO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam Dikkatimi çekiyor Yourko'ya çamur atan doslatım bu konuyu okurlarsa kendilerini biraz aydınlatmış oluruz.
Öncelikle Yourko ya çamur atan arkadaşlara sesleniyorum, (Sürekli konuşursanız bildiklerinizi tekrar edersiniz ama, dinlerseniz yeni şeyler ögrene bilirsiniz): Yourko 5 sendir Türkiye ve avrupaya hizmet veren bir pvp serverdir, Tabikide Bir oyunu userler efsane yapar, bu oyunda herkez oynuyor degil mi, laf atanlar da atmayanlarda bu server da oynadı, oynamayada devam ediyorlar, peki şunu söyliyim, Bir oyunnun efsane olması için,en az 2 sene database 0 lanmaması gerekiyor, Yani (USKO) Tek efsanedir, mevzu efsane hangisidir deil, Ben Yourko'da en son 2021 senesinde oynamıştım fakat yorukoya olan ilgiyi biliyorum, Ve şuanda konuyu okumak için girdim ve bam başka bir yourko gördüm, proje çok güzel, ama bazı userler var yukarıda arkadaşlarımız belitmiş, para kaznamak için giriyorlar tabikide giricekler, eger bir oyundan zevk alıyorsan o oyundan parada kazanacaksın parada vereceksin kimse babasının hayırına 7-8 bin kişiye emek harcamaz, bu adam bu tür server lar açmak için, çok paralar harcıyor sizin vermiş oldugunuz paralar adamın hakkıdır, kimse demesin hırsız flan diye, Adam sana 2-3 ay kesintisiz bir hizmet sunuyor, ve sen oyunu bırakıyosun eger siz userler oyunu bırakmasanız adam neden database 0 lasın ??? bunu önce kendinize sorun sorna oyun sahibine laf atarsınız.

16 ekim'de YOurko tekrardan gümbür gümbür gelicketir. kimsenin kuşkusu olmasın, Bu kötü yorum yapan arkadaşlarıma gelince, Kendileri kesin dier server sahipleridir, bundan da şüphem yoktur.

Sorusuz olan varsa sora bilir ben buralardayım

hmm bana pay2win gibi geldi ama farm2win myko sunucusu pek kalmadi zaten basarilar.
Kesinlikle alakalasi yok pay2win ile.. Farm yaparak zaten pusta gördüğünüz herseyi alabilirsiniz veya etkinliklere katilip karakterinizi güçlendirebilmeniz mümkün. Oyuna hiç bir ücret yatırmadan da keyif alabilceğeniz bir sunucu.. Çok özenerek hazırladık kaçırırsaniz üzülürsünüz, tekrarı yok çünkü.

Bu konuyu da okuyan herkese sesleniyorum,

YOURKO hakkında etraftan duyduğunuz yorumlara kulak asmayın, ön yargılarınızı bırakın artık en azindan 3-5 gün deneyin bu sektör de ne kadar farkli bir sunucuda oynadığınızın farkında olun ve kendinizi özel hissedin.
Diğer emektarlara saygısızlık etmek istemem ama PvP sektörün de hiç bir sunucu bizim kadar iddiali ve stabil olabilmiş değil.

Cok ozenerek hazirlanmis oldugunu soylediniz dikkatimi cekti denemek isterdim fakat islerim dolayisiyla imkanim yok tekrardan basarilar.

insanları dolandırmaktan başka birşey yapmıyorsunuz

Mesela ? insanlara nereyi dolandırıyoruz ?

Dolandırıcılıktan bahsediyorsunuz da, biz bu işi yaparak en azından bu işin hakkını veriyoruz.
SQL üzerinde forumlardan kod alıp, copy paste F5 yapmayı öğrenip gelmeyin bu konuya rica ediyorum.

KE58nUJ.png

Admin katılıyorum sana, Cash yüklemeyi, Res atmayı, ögrenip 2-3 milyar para verip iyi server açmayı hayal edenler bunlar işte, Uzun lafın kısası.
Bende Bir userim yourko nun sahibi babamın oglu deil, Ben giriyorum paşa paşa oyunumu oynuyorum, Bir yandan da USKO oynuyorum, pvp serverlar benim için hobi, Benm midgart ta charım var 3 level, Bu Kötü yorum yapan arkadaşlar, 10-20 tl den sen batmassın 10-20 tl ye de yourko zengin olmaz,zengin ola biliyorsa ne mutlu ona, helal olsun der geçerim, Onun için,Egolarınızı Hobilerimde kulalnıyosunuzz siz :) Gtü yiyen varsa midgart ta gelsin, Usko da pazar kurmak bile para ile artık, Burada yourkoyamı çamur atıyosunuz terbiyesizler :) gereksiz admin boşver, yorumlara bakam bence gerek bile yok, böyle insanalra cvp bile verme bence

Oyun İçersisi Nick: FreeLooK Human Wariorum Team Arıyorum.. Kalıcı team varsa eşlik etmek isterim tek başıma zorlana bilirim.

Valla Admin bize premium hediye etse ne güzel olur ilk gün herkeze gold veya bronz :)

Bu arada usko midgartta premiumlu char verilir, bana yourkoda premium alın la :)

Heye açılışta herkeze 1 günlük gold premium iyi olur aslında .. ilk 24 saat oyun full olur hiç yoktan, exp kasamayanlar bırakmaz onlarada moral verilmiş olur admin.

herkes ne mal olduğunuz biliyor halada sw açıcam diye cabalayıp duruyonuz kim girer sizin gibi sahtekarlerın sw sine anca mileti dolandırın paraları alın 2 hafta sonra kapatın sw yı oh aq :) ne güzel iş haram para kazanıyonuz haram allah o yüzden yidirmiyor size

Selam Dikkatimi çekiyor Yourko'ya çamur atan doslatım bu konuyu okurlarsa kendilerini biraz aydınlatmış oluruz.
Öncelikle Yourko ya çamur atan arkadaşlara sesleniyorum, (Sürekli konuşursanız bildiklerinizi tekrar edersiniz ama, dinlerseniz yeni şeyler ögrene bilirsiniz): Yourko 5 sendir Türkiye ve avrupaya hizmet veren bir pvp serverdir, Tabikide Bir oyunu userler efsane yapar, bu oyunda herkez oynuyor degil mi, laf atanlar da atmayanlarda bu server da oynadı, oynamayada devam ediyorlar, peki şunu söyliyim, Bir oyunnun efsane olması için,en az 2 sene database 0 lanmaması gerekiyor, Yani (USKO) Tek efsanedir, mevzu efsane hangisidir deil, Ben Yourko'da en son 2021 senesinde oynamıştım fakat yorukoya olan ilgiyi biliyorum, Ve şuanda konuyu okumak için girdim ve bam başka bir yourko gördüm, proje çok güzel, ama bazı userler var yukarıda arkadaşlarımız belitmiş, para kaznamak için giriyorlar tabikide giricekler, eger bir oyundan zevk alıyorsan o oyundan parada kazanacaksın parada vereceksin kimse babasının hayırına 7-8 bin kişiye emek harcamaz, bu adam bu tür server lar açmak için, çok paralar harcıyor sizin vermiş oldugunuz paralar adamın hakkıdır, kimse demesin hırsız flan diye, Adam sana 2-3 ay kesintisiz bir hizmet sunuyor, ve sen oyunu bırakıyosun eger siz userler oyunu bırakmasanız adam neden database 0 lasın ??? bunu önce kendinize sorun sorna oyun sahibine laf atarsınız.

16 ekim'de YOurko tekrardan gümbür gümbür gelicketir. kimsenin kuşkusu olmasın, Bu kötü yorum yapan arkadaşlarıma gelince, Kendileri kesin dier server sahipleridir, bundan da şüphem yoktur.

Sorusuz olan varsa sora bilir ben buralardayım
yourko yalakası neyin kafasını yaşıyon aq kime ne açıklaması yapıyon ot kafalı ne bok olduğunuzu biliyoz
Vuu soyguncu, emek hırsızı kojiro yine iş başında :D
:) aynen kardeşim hırsızlar iş başında ztn burdan şimdi bide kc çeken mallar olur :D

Birader benim yazdıgım herşey dier serverlar içinde geçerli sadece yourko deil, kimse burada emeklere saygısızlık yapmasın bu kşam 2 tane server açılıyor, Hangisi kalabalık olursa userler oraya geçecek bizim için theko veya yourko fark etmez, ahngisi kalabalık olursa ordayız, yani 1 tane server bu akşam boşuna açılış yapacak ama hangisi bilemeyiz, biz HANGİSİ KALABALIK OLURSA ORAYA GEÇECEZ OLAY BU

Geri
Üst Alt