Güzel saçmalamışsın. Genel olarak zaten MYKO sunucularının ömrü 2-3 ay, bu süre içinde en iyi, en kaliteli ve tabii ki en güvenilir platform YOURKO'dur. Oyuncularda bunun farkında ve buranın oyuncu kitlesi çoğu X server'dan 2 kat daha fazla.
Bir server bitince dikkat et "bitince" dedim çünkü hiç bir zaman server kapatılmadı veya işleyen bir server varken tanıtım yapılmadı... Bunları nerenizden uyduruyorsanız artık bilemem. 13 Şubat'da AMYKOS'un reklamının yapıldığını gördüm ve ben hemen hemen o tarihlerde oyuna girdiğimde hiç kimse yoktu. Bunun sebebi ise tamamen oyuncular. yeni bir X server açılınca hemen geçiş yapıyorlar sonra haliyle pişman olup 4 gözle YOURKO bekliyorlar.
Son MYKO hakkında ise şöyle anlatayım arz&talep dışında 1299 bence tamamen gönül işi yoksa uğraşılmaz. Mesela senin bahsettiğin ticari durum yüksek versiyonlar da hayal bile edemeyeceğin durumda çünkü oyuncu fazla ve her ne yaparsan yap kimsenin umurunda değil daha az göze batıyor her şey. Örnek olarak illegal oyuncular veya oyunculara yapılan muameleler mesela. 1299 versiyon da öyle değil neredeyse herkesle ilgilenmek zorundasın.
YOURKO&AVCISOFT 1299 versiyon da bu kadar şey başarmış, öncü olmuş durumdalar herkese. Yüksek versiyon da neler yapabileceklerini sen tahmin et.

Tek sorun arada kaybolup gidiyorsun 2 hafta içinde çünkü her yer 20xx server dolu, 1299 kalmadı bile neredeyse. Bu durumda böyle bir projeyi sağlıklı şekilde sunmak için zaman lazım, her şeyin de bir zamanı var. Şahsen bende versiyon yükseltilsin istemem ama eninde sonunda geçiş yapılacak o zaman da sorunsuz oynarız zaten.
Özetlersek; yüksek versiyon oyuncu açısından, buna bağlı olarak ürün açısından(pus), alt yapı açısından daha iyiyken YOURKO'nun hala 1299 açıyor olmasına saygı duyun bence. değişik değişik teoriler uydurmaya gerek yok sadece saygı. Oyun açılınca görüşürüzz
Edit: Burada tek ciddiye alınmayacak şey siz olduğunuz halde cevap verdiğim için pişman değilim.